Laatst bewerkt: 14 oktober 2020

TOPdesk

topdeskrgblogo

Zo leuk kan werken zijn!

TOPdesk organiseert jaarlijks het Summer Internship, dé kans om als student te ontdekken hoe het is om in een succesvol internationaal bedrijf te werken. Versterk jij samen met andere enthousiaste studenten een van onze afdelingen? Je kunt bij ons aan de slag als Sales Representative, Support Specialist of Software Developer. Als Summer Intern werk je aan uitdagende projecten en ben je verzekerd van een leuke, leerzame tijd!

Wil jij werkervaring opdoen bij een van de leukste werkgevers van Nederland en ben je deze zomer minimaal 6  weken beschikbaar? Het Summer Internship start op 7 juli en vanaf 25 april kan jij solliciteren. Bekijk onze vacatures op werkenbijTOPdesk.nl/SI

Hello World

'Leuk dat je nieuwsgierig bent en een kijkje achter de schermen wilt nemen. TOPdesk is één van de leukste bedrijven om voor te werken. Intermediair heeft ons een aantal jaar op rij uitgeroepen tot een bedrijf met een zeer hoge medewerkerstevredenheid. Waarom is dat toch? Ik denk dat het komt doordat we drie belangrijke kernwaarden hebben: vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. En we zoeken mensen die daarbij passen. Die willen leren, willen ontwikkelen en succes willen hebben. Zet dat bij elkaar en je krijgt een prachtige organisatie.' - Wolter, Directie

Software, consultancy, en alles eromheen

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf met meer dan 450 medewerkers, maar dat betekent niet dat er alleen maar ontwikkelaars en consultants rondlopen. We doen namelijk álles zelf. We houden ons bezig met functioneel ontwerp, user experience design, softwareontwikkeling en testen, marketing en communicatie, verkoop, consultancy en support.

Van initiatief naar innovatie

Een kracht van TOPdesk is dat onze collega’s erg ondernemend zijn. Het opzetten van een buitenlandse vestiging, een eigen framework ontwikkelen of nieuwe markten veroveren. We kijken over de grenzen heen en zoeken constant naar innovatieve oplossingen om klanten nog beter te helpen. Bij TOPdesk gebeurt het.

Wie wij zoeken

TOPdesk zoekt ondernemende hoogopgeleide starters en young professionals die zich met veel passie op onze vakgebieden willen storten. Ook zijn er binnen onze organisatie veel mogelijkheden voor studenten. Wij zoeken collega’s die passen bij onze bedrijfscultuur en het internationale aspect aan onze werkomgeving interessant vinden. Of je nu wel of geen werkervaring hebt, jij kunt je bijdrage leveren aan de ontwikkeling van TOPdesk. We staan open voor goede ideeën van iedereen. Hiërarchie speelt hierin geen rol, daadkracht en doorzettingsvermogen wel.

Wat houdt het Summer Internship in?

TOPdesk organiseert jaarlijks het Summer Internship, dé kans om als student te ontdekken hoe het is om te werken in een succesvol internationaal bedrijf en aan de slag te gaan met uitdagende projecten. Tijdens het Summer Internship versterk je samen met andere enthousiaste studenten gedurende de zomermaanden een van onze afdelingen en ben je verzekerd van een leuke, leerzame tijd. Je kunt bij ons aan de slag als Sales Representative, Support Specialist, Software Developer of Functional Designer. Hieronder lees je wat het werk per functie inhoudt.

Interesse?

Wij zijn ook voor komende zomer weer op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s die een bij voorkeur aaneengesloten periode van vier tot acht weken beschikbaar zijn. Interesse? Kijk op onze website of je direct kunt solliciteren of laat je gegevens achter en wij sturen je meer informatie zodra de werving voor het Summer Internship van start gaat. Wie weet kom jij deze zomer wel een van onze teams versterken!

Contactgegevens

TOPdesk Netherlands
015-2700 900
kennismaken@topdesk.nl