Laatst bewerkt: 16 mei 2022

Ortec Finance - Tijdens je studie

Student Assistent

Volg je momenteel een universitaire studie en ben je op zoek naar een interessante bijbaan?
Lees dan snel verder! Voor onze afdeling Real Estate Valuation zijn we namelijk op zoek naar een student assistent die minimaal 16 uur per week beschikbaar is.

De functie

Bij Ortec Finance krijg je de kans om jouw kennis direct in de praktijk toe te passen. Als student assistent binnen de afdeling Real Estate Valuation werk je binnen een jong en enthousiast team.
Je ondersteunt collega’s en onze klanten in het gebruik van onze modellen voor de waardering van hun vastgoed.
Je werkt vanuit onze vestiging in Amsterdam of Rotterdam.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende bijbaan, eventueel in combinatie met afstudeerstage in een inspirerende en gezellige werkomgeving met zeer goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Veel van onze stagiairs en student assistenten starten na hun afstuderen bij ons als bijvoorbeeld consultant of software developer.

Wat vragen we van jou?

Je bent momenteel bezig met een technische of financiële universitaire opleiding in een bijvoorbeeld Business Analytics, Econometrie, Wiskunde, Computer Science, Finance, Real Estate of een andere vergelijkbare richting. Je bent op zoek naar een leuke, inhoudelijke bijbaan naast je studie. Je bent bij voorkeur beschikbaar voor een langere periode, maar in elk geval voor zes maanden gedurende minimaal 16 uur per week.

Je hebt affiniteit met cijfers, bent leergierig, ambitieus en communicatief vaardig. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch denkvermogen, ben je flexibel en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband.

Over Ortec Finance

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Daarnaast is Ortec Finance ook een organisatie met betekenis voor de maatschappij.
Onze oplossingen bieden namelijk niet alleen voordelen voor onze klanten, maar ook voor de onderliggende sectoren zoals de sociale woningmarkt, de gemeentemarkt of de pensioensector.
We willen daarnaast voor onze mensen ook een goede plek zijn om te werken. Dit doen we door kansen te bieden om te leren en te groeien, diversiteit en inclusie te omarmen en te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer +31 10 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.We hopen je snel te ontmoeten!