Eureka!-redactie

Vier keer per jaar wordt het facultaire magazine Eureka! uitgebracht. De redactie is een team van meer dan tien man dat er samen voor zorgt dat het blad elke keer weer vol staat met wetenschappelijke artikelen over lopende of net afgeronde onderzoeken en scripties; met interviews met steeds weer iemand anders die zijn of haar unieke blik op onze vakgebieden deelt; met geschiedenisartikelen, uiteenlopende culturele artikelen en fotoreportages. 

De Eureka!-redactie komt één keer week bij elkaar om de vorderingen te bespreken: welke auteurs kunnen worden aangeschreven voor het volgende nummer, hoe ver zijn de artikelen voor dit nummer, kan de eindredactie al gaan nakijken? 
Nieuw voor de redactie is nu het opzetten van een website: wat willen we daarop publiceren, hoe zorg je ervoor dat mensen je stukjes gaan lezen, hoe schrijf je eigenlijk voor het web?

Vind jij het leuk om zelf te schrijven, of juist om op zoek te gaan naar de interessantste nieuwe onderzoeken en beste auteurs, om na te kijken, te fotograferen, mensen te interviewen of mee te denken over online verbreding, kom dan eens langs bij een vergadering: we hebben koekjes!

In deze jaren was er een Eureka!-redactie:

  • 2019
  • 2018