Laatst bewerkt: 3 July 2017

Consultant Financial Services Technology

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

pwclogo

Wil jij werken in een snel groeiend, jong en dynamisch team en werk je graag samen met de klant waarbij jou kwaliteiten in teamverband het verschil maken? Dan nodigen we je graag uit om bij PwC te komen werken.

Door de sterke groei van onze consultancy business in Financial Services zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ervaring hebben met IT architectuur, Business Intelligence, Regulatory Reporting, RegTech, applicatie configuratie en IT projectmanagement.

Als consultant technology consultancy werk je dagelijks samen in multidisciplinaire teams om binnen de pensioen- en verzekeringssector complexe digitale vraagstukken op te lossen.

Wie ben je?

Je bent een startend adviseur op het gebied van Digital en/of Informatie Technologie in financiële sector en wenst je carrière een goede start te geven. Je wilt praktijkkennis opdoen, je opgedane kennis delen en in de praktijk brengen, je netwerk opbouwen en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau (master), bij voorkeur in de informatica, wiskunde, natuurkunde of econometrie. Heb je al werkervaring opgedaan dan heb je maximaal twee jaar werkervaring in het realiseren van Digital en/of IT transformaties en/of het verbeteren van IT architectuur.
  • Je hebt ambitie om de financiële sector van binnen uit te leren kennen
  • Je hebt eerste ervaringen opgedaan met interne of externe adviesrollen.
  • Je vindt het leuk om samen te werken in multidisciplinaire teams en nieuwe proposities voor onze klanten te ontwikkelen.
  • Je bent communicatief sterk en in staat goede relaties op te bouwen en te onderhouden.
  • Je bent analytisch en ondernemend
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je hebt ambitie om projecten zowel in binnen- als buitenland uit te voeren.

Hoe ziet je werk eruit?

Als consultant Financial Services Technology binnen PwC Advisory maak je onderdeel uit van het FS Technology adviesteam en werk je nauw samen met collega’s uit overige adviesdisciplines en ook met onze actuariële, audit en tax praktijk. Als onderdeel van een PwC projectteam werk je nauw samen met onze klanten aan uitdagende en complexe vraagstukken.

Wij helpen onze klanten met het realiseren van de gekozen bedrijfsstrategie (Strategy through Execution). Dit doen we vanuit het technology team onder meer door het meewerken aan de ontwikkeling van (Digital) Target Operating Models, opstellen en/of reviewen van IT/Data architecturen, ontwerp en implementatie van risk & finance reporting/analytics, technische conversie trajecten naar cloud, data kwaliteit tools etc. Projecten zijn geregeld internationaal van aard.

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het tijdig en met hoge kwaliteit opleveren van deelproducten binnen een adviesproject.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De vacature consultant FS Technology valt binnen het werkveld Advisory waarin we klanten adviseren op de terreinen van organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via onze website. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten van je bachelor- en masteropleiding indient, ontvang je binnen twee weken bericht over je sollicitatie.