Inschrijven Lustrumsymposium

Vul hieronder jouw e-mailadres in, dan zoeken we je daarmee op in de database.
Ben je nog lid van De Leidsche Flesch? Dan kun je inloggen.
Lukt inschrijven als alumnus of alumna niet? Probeer het dan als extern.

Naast heel veel gezelligheid is er nog iets anders wat ons bij de Leidsche Flesch verbindt; dat is onze passie voor natuurkunde, sterrenkunde, wiskunde of informatica. Hier komt het symposium om de hoek kijken. Op een mooie locatie in Leiden zullen we de mogelijkheid krijgen om ons weer eens wetenschappelijk te verrijken en verder te kijken dan de formules, grafieken en code in boeken en op computers waar we dagelijks mee bezig zijn.

Samen met andere studenten, docenten en medewerkers ga je bij het symposium een dag vol met interessante lezingen en bijzondere sprekers meemaken. Omdat dit symposium ter ere van het 100-jarig jubileum gehouden wordt, zijn de lezingen natuurlijk nog interessanter en de sprekers nog bijzonderder dan normaal.

Bent u overtuigd of was u dat al? Hier kunt u zich inschrijven.

De lunch is inbegrepen. 's Avonds is er een mogelijkheid om samen te eten in het Snellius, hiervoor zal op locatie nog een kleine bijdrage gevraagd worden. (max. 5 euro)

N/S of W/I

Wilt u de Natuur-/Sterrenkunde (N/S) of de Wiskunde/Informatica (W/I) track volgen?

Tot welke van de volgende groepen behoort u?

Wil je graag mee-eten?

De Nederlandse Natuurkunde vereniging sponsort De Leidsche Flesch met een bijdrage per NNV-lid voor deze gratis activiteit. Als je lid bent van de NNV, vul hier dan alsjeblieft je lidnummer in. Ben je lid van de NNV?