Laatst bewerkt: 21 februari 2017

Exact

Kom werken bij Exact

Een multinational met de instelling van een startup

Exact maakt bedrijfssoftware voor het MKB. Dat doen we voor ruim 350.000 bedrijven in meer dan 100 landen. En we groeien hard. Heel hard. Desondanks hangt op ons hoofdkantoor in Delft de energieke sfeer van een tech startup. We zijn in 1984 opgericht door zes Delftse studenten in een garage en hebben nog altijd dezelfde nieuwsgierigheid en ondernemende instelling.

Iedereen kan impact hebben

In Exact’s dynamische en open cultuur kan iedereen impact hebben. We beoordelen ideeën op hun inhoud, niet op de bedenker. Er werken wereldwijd zo’n 1700 mensen bij Exact, van wie ruim 500 in technologie. Dat aantal neemt nog elke maand toe. Nieuwe ideeën, mensen en culturen houden ons flexibel en dragen bij aan onze ambitie om de wereld te veroveren.

We dagen je uit om creatief te zijn

Bij Exact zoeken we altijd naar manieren om klanten beter te bedienen. Onze ruim 30 scrum teams werken continue aan verbetering en vernieuwing, steeds vaker volgens de DevOps principes van continuous delivery and continuous integration. We onderzoeken nieuwe technologieën in een vroeg stadium, en ontwikkelen dagen onze mensen uit hier creatief mee om te gaan. Zoals bijvoorbeeld tijdens onze global hackathon.

Je verveelt je geen moment

Lang verhaal kort, bij Exact verveel je je geen moment. We groeien hard, houden van innovatie en zijn super ambitieus. En oh ja, hadden we al gezegd dat we partner zijn van Max Verstappen?

Exact is altijd op zoeken naar getalenteerde developers die net als wij graag groot denken. Heb jij het in je?