Laatst bewerkt: 10 augustus 2018

Fast Track Cyber Security

Ben jij gedreven en getalenteerd? Dan kom je misschien in aanmerking voor het Fast Track-programma om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden.

Heb je je studie (bijna) afgerond, wil je je carrière een vliegende start geven en meebouwen aan een veiligere informatiemaatschappij? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Meld je aan voor de Fast Track, volg ons programma voor pas afgestudeerden en gun jezelf deze unieke, grensverleggende ervaring.

Onze Cyber Security, Forensics & Privacy-praktijk (CF&P)

Dit team is erop gericht om voor grote nationale en internationale bedrijven en overheidsorganisaties de omgeving veiliger te maken. Samen met 150 andere professionals in Nederland zou jij kunnen werken aan baanbrekende projecten die alle aspecten van cybersecurity bestrijken: van ethical hacking tot dreigingsdetectie en forensisch onderzoek, van het voorkómen tot het oplossen van cybercrime, van privacy, compliance, beleid en governance, beveiligingsarchitectuur en ‑implementatie tot identiteits- en toegangsbeheer.

Wil jij in onze CF&P-praktijk duiken? Kijk dan eens naar onze diverse competence-teams.

Over het programma

Het Fast Track-programma is ontwikkeld om de beste en slimste pas afgestudeerde IT-specialisten meteen aan het begin van hun carrière een flinke boost te geven. Het programma duurt 16 weken en begint met het opbouwen van solide basisvaardigheden op het gebied van techniek, veiligheid en advies. Daarna ga je werken bij een van de competence-teams. In deze fase ga je je belangrijkste IT-vaardigheden verder ontwikkelen. Aan het einde van het Fast Track-programma volg je een interessante business course in het buitenland om je vaardigheden in de praktijk te testen.

Hierna begin je meteen in het door jou gekozen vakgebied en mag je met andere gespecialiseerde teams samenwerken aan verschillende projecten voor zowel nationale als internationale klanten. In de tussentijd werk je aan het behalen van je certificeringen.

We zullen je voortdurend stimuleren en begeleiden zodat jij kunt uitgroeien tot een van de allerbeste cybersecurity-professionals. Om je te helpen in dit leerproces, mag je relevante trainingen volgen en word je begeleid door een buddy.

Waarom noemen we het Fast Track?

Omdat het de snelste manier is om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden. Dit programma zal ongetwijfeld het nodige van je vragen en je (technische) vaardigheden op de proef stellen, maar het zal ook een inspirerende ervaring zijn die je klaarstoomt voor de rest van je carrière.

Hebben we je al overtuigd of wil je nog meer informatie?

Praktische informatie

 • Startdatum 1 oktober
 • Programma van 16 weken, afgesloten met een business course in het buitenland
 • Opbouw van fundamentele kennis en contacten met professionals in al onze competence-teams
 • Royaal salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. lease-auto en goede pensioenregeling)
 • 32 vakantiedagen op jaarbasis
 • Variabele bonus gebaseerd op de resultaten van PwC en persoonlijke prestaties

Meld je nu aan!

De toelatingseisen kun je hieronder vinden: alleen de allerbeste kandidaten worden geselecteerd. Kun jij het verschil maken, heb je een technische knobbel, ben je digitaal georiënteerd, analytisch en nieuwsgierig? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Dus wil jij je cybersecurity-carrière een kickstart geven? Kijk dan of jij aan de voorwaarden voldoet en meld je aan!

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond (bachelor of master) met IT als hoofdvak of specialisatie (Software Engineering, Information Science, Information Technology of Cyber Security)
 • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen met een achtergrond in Privacy Law of Public Security & Policy
 • Je spreekt vloeiend Engels (voor mensen met een Law / Public Policy-achtergrond is ook Nederlands vereist)
 • Je bent een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent in staat om onder hoge druk te werken in een veeleisende omgeving
 • Je bent oprecht en aantoonbaar geïnteresseerd in cybersecurity, forensische ICT en privacy

Het eerste deel van de selectieprocedure is een online-assessment; deze ontvang je na aanmelding. Solliciteer direct via onze website!

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

Romaana Bharos - Recruiter studenten en starters Deals en Cyber Forensics & Privacy

088 792 35 30

romaana.bharos@pwc.com