Laatst bewerkt: 12 december 2016

Junior Software Developer

capgemini

Trap je carrière af als Young Professional bij Capgemini en maak een verschil in de wereld van ICT. 

Lijkt het je interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT en daarmee een brug te slaan tussen ‘klant en techniek’? Heb je (bijna) je HBO of universitaire studie afgerond en wil je je talenten laten zien? Zoek je een werkgever waar je de ontwikkelingsmogelijkheden krijgt die passen bij jouw ambities? 

Junior Microsoft .NET developer

Als junior Microsoft .NET developer geef je advies aan klanten en werk je mee aan de ontwikkeling van software met Microsoft technologie. Je staat in de frontlinie als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën. Je werkt aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Door je werkervaring in projecten en het behalen van certificeringen kun je doorgroeien in rollen als lead .NET developer, architect of specialist op het gebied van een bepaald Microsoft product zoals bijvoorbeeld SharePoint, BizTalk, SQL, CRM of Commerce Server.

Junior Java Software Developer

Als Junior Java software developer werk je mee aan de ontwikkeling van software in de Java technologie. Binnen opdrachten sla je een brug tussen hoogwaardige technologie en de specifieke behoefte van nationale en internationale organisaties in de publieke of private sector. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van projecten binnen budget en volgens de vanuit de klant gestelde normen. Je leert om de behoefte bij klanten aan gestroomlijnde processen en flexibele informatievoorziening te vertalen naar oplossingen die gebaseerd zijn op leidende Java technologiën zoals JEE, Spring Framework etc.

Met jouw technisch inhoudelijke kennis weet jij zowel de klant als collega’s te winnen voor jouw ideeën. Hierbij maak je optimaal gebruik van je gevoel voor business bij klanten, waarvoor opdrachten worden uitgevoerd. Door je werkervaring in projecten en het behalen van certificeringen kun je doorgroeien in rollen zoals lead developer en architect.

Wie we zoeken

Je bent een gedreven en ondernemende Young professional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van Microsoft of Java development. Daarnaast heb je een afgeronde (technische) opleiding op hbo- of wo-niveau, zoals (Bedrijfskundige) Informatica. Je hebt ervaring met programmeren op het gebied van .NET of kennis van Java of Java Opensource. 

Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, maar je ook goed kunt uitdrukken in het Engels aangezien veel van de opdrachten waarbij je betrokken bent een internationaal karakter hebben

Waar kom je te werken

Capgemini is een van oorsprong Frans consultancy bedrijf en is een van de grootste organisaties op het gebied van management consultancy en informatie- en communicatietechnologie. Met het hoofdkantoor in Parijs, zijn we actief in meer dan dertig landen en werken we wereldwijd met ruim 130.000 mensen. In Nederland zijn er vier disciplines, te weten Technology Services, Financial Services, Outsourcing Services en Capgemini Consulting. Als junior Microsoft of Java developer ga je werken bij Technology Services.

Over Technology Services

Als junior Microsoft .NET of Java developer kom je te werken in de divisie Custom Software Development, onderdeel van Capgemini Technology Services. Werken bij Capgemini Technology Services betekent werken in een open en prettige cultuur met eigenwijze collega’s. Professionals die zich vol passie en vanuit inhoudelijke kennis van de materie samen inspannen om optimaal resultaat voor klanten te behalen. Wij vinden het belangrijk dat mensen echt zichzelf zijn en ook het beste uit zichzelf halen. We beperken mensen niet in hun doorgroeimogelijkheden, staan met beide benen op de grond en stellen ondernemerschap en eigen initiatief zeer op prijs.

Wat we bieden

Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden Vanaf dag één investeren we in jouw ontwikkeling. Capgemini heeft een ruim budget voor opleiding beschikbaar gesteld. Bij de Capgemini Academy in Nederland leer je de fijne kneepjes van het consultancyvak en volg je specialistische ICT trainingen. Ook kun je hier de officieel erkende certificaten behalen. Als Junior Java developer heb je, naast een persoonlijk opleidingsprogramma, vrijwel onbegrensde doorgroeimogelijkheden. Je kunt je verder specialiseren of juist een zijstap maken naar een ander bedrijfsonderdeel. Het wereldwijde kantorennetwerk geeft jouw werk bovendien een interessant internationaal tintje. 

Vrijheid, een eindejaarsuitkering, lease auto én direct een vast contract. Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken.

Ook je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld:

  • Direct een vast contract;
  • Prestatiebeloning (afhankelijk van Capgemini resultaten én die van jou persoonlijk);
  • Eindejaarsuitkering;
  • Premievrij pensioen;
  • 26 vakantiedagen (je kunt er nog meer bij kopen);
  • Telefoon en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
  • Maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto kan laten uitkeren. Je bent in principe vrij om de auto te kiezen die je wilt.

Interesse?

Wij zijn continu op zoek naar Young Professionals als Junior Java of Junior Microsoft .NET developer die het verschil willen maken in de wereld van ICT. Trap jij ook je carrière af bij Capgemini? Als je nog vragen hebt, kun je altijd even bellen met een van onze recruiters van de afdeling Corporate Recruitment via 030 - 6896496.

Wil jij liever eerst op een informele manier kennis maken met Capgemini door sfeer te proeven en met een aantal consultants te praten, voordat je daadwerkelijk solliciteert? Meld je dan aan voor onze XperienceDay.www.xperiencedays.nl.