Laatst bewerkt: 12 december 2016

Marketing Intelligence Analyst

vacaturejuniortechnicalanalystmicompany

MIcompany is een leidend bureau op het gebied van commercial analytics. MIcompany analyseert de klantgegevens van topondernemingen zoals KPN, Achmea en de NS. Wij helpen deze bedrijven om duurzame groei te creëren, door groeikansen te ontdekken uit patronen in de database (Discovery), en de analytische competentie bij bedrijven op te bouwen (Your Analytics).

MIcompany is gevestigd in het leukste pand van Amsterdam. Dit is de thuisbasis van inmiddels alweer 50 leuke, slimme, jonge professionals, die allemaal regelmatig in- en uitvliegen. Om aan de stijgende vraag van de top van het Nederlandse bedrijfsleven te kunnen voldoen zijn we hard op zoek naar nieuw talent.

Wij zoeken:

  • Jonge afgestudeerde academici. Analytisch, nieuwsgierig en leergierig. Met passie voor het oplossen van complexe business vraagstukken en deze aan de top van de bedrijfswereld te presenteren. Resultaatgedreven, pragmatisch en communicatief sterk;
  • Bij voorkeur econometrie, wiskunde of andere beta-opleidingen. De combinatie van bedrijfseconomie of andere sociale wetenschappen met sterke specialisatie in toegepaste statistiek is tevens mogelijk;
  • Een drive om in een startende onderneming mee te bouwen aan vernieuwende marketing intelligence projecten voor topondernemingen.

Wie bieden:

  • Startfunctie Marketing Intelligence Analist. Je werkt op hoogwaardige projecten onder professionele begeleiding en voert voor klanten vernieuwende en impactvolle analyses uit;
  • Een zeer goed startsalaris inclusief auto, telefoon en laptop;
  • Een unieke werkomgeving waarin je ontwikkeling centraal staat. Inclusief een 3-jarige opleiding van MIacademy*. Dit programma, dat zo’n 15% van je werktijd beslaat, leidt je op voor de absolute top in je vakgebied.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je naast je analytische talent deze enorme drive, ben je nieuwsgierig en hou je van uitdagingen? Neem dan contact op met Jessica van Hoorn via talent@micompany.nl. Wij zien graag je mail tegemoet met je motivatie en CV! Kijk voor meer informatie op www.micompany.nl.

* Binnen MIacademy leiden we niet alleen onze eigen talenten op, maar ook alle nieuwe analisten van KPN, Nuon, Achmea, de Goede Doelen Loterijen en de NS. In MIacademy leer je haarscherp het analyseren van klantgegevens van bedrijven, kansen ontdekken en de vaardigheden om je analyses om te zetten in goede adviezen. Dit door de beste MItrainers van Nederland. Exclusief is de stagemogelijkheid binnen MIacademy: door ervaring op te doen bij andere bedrijven ontwikkel je je nog sneller als MItalent.