Laatst bewerkt: 30 augustus 2017

Navara

logonavara

"If you always do what you did, you always get what you got."

Met deze woorden sprak Albert Einstein over het belang van veranderen. Om bedrijfsprocessen te transformeren is een organisatie nodig die blijvend nieuwe innovatieve ideeën inbrengt en doorvoert, die zinvolle inzichten en uitvoeringscapaciteit combineert.

NAVARA is één van de snelst groeiende IT-bedrijven van Nederland. In alles wat wij doen is kwaliteit leidend, zowel naar klanten, partners en collega's. NAVARA ontwikkelt nieuwe toepassingen met de laatste technologie stack met als doel het creëren van zoveel mogelijk impact. De focusgebieden zijn Mobile First, Data Science, Multichannel en Customer Experience. 

Als starter maar ook als stagiair kun jij al impact leveren binnen grote projecten bij de top 500 bedrijven in Nederland. Een senior consultant gaat jou coachen en alle skills meegeven zowel qua techniek als soft skills.  

Wij bieden jou uitdagende opdrachten onder begeleiding van de beste senior software engineers bij toonaangevende multinationals in Nederland. Dit in plaats van iets, vanwege een deadline, quick, cheap en dirty in te moeten leveren waar je zelf helemaal niet achter staat. Alleen het beste telt en daarvoor zijn we continu op zoek naar de beste mensen.  

Voorbeelden van klanten zijn RadboudUMC, Randstad, Essent en de Nederlandsche Bank.
Onze projecten lopen uiteen van een nieuw mobiel bankieren omgeving naar toepassingen voor in de zorg. Een voorbeeld hiervan is de koppeling die we gemaakt hebben tussen onze software en de hartmonitoren van een regionale ambulancevoorziening. Tijdens de rit wordt essentiële informatie doorgestuurd naar de spoedeisende hulp.
Je werkt aan nieuw te bouwen applicaties die voor onze klanten echt waarde toevoegen.  Dit met een back-end en een front-end component. Met behulp van DevOps en de SCRUM aanpak.  

Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met NAVARA als organisatie?
Dan ben je van harte uitgenodigd om bij ons een kop koffie te komen drinken.
Neem ook even een kijkje op onze site jobs.navara.nl of neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Navara

Adres: Hoofdstraat 244
3972 LK
Driebergen
Tel: +31(0)611990461
E-mail: martine.adelerhof@navara.nl
Website: http://www.navara.nl