Laatst bewerkt: 3 juli 2017

Consultant Financial Services Regulatory Technology

pwclogo

Wil jij werken in een snel groeiend, jong en dynamisch team en werk je graag samen met de klant waarbij jou kwaliteiten in teamverband het verschil maken? Dan nodigen we je graag uit om bij PwC te komen werken.

Door de sterke groei van onze consultancy business in Financial Services zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ervaring hebben met Regulatory Reporting, RegTech en het configureren van state of art applicaties.

Als consultant technology consultancy werk je dagelijks samen in multidisciplinaire teams om binnen  de pensioen- en verzekeringssector complexe digitale vraagstukken op te lossen.

Wie ben je?

Je bent een startend professional op het gebied van informatica, wiskunde of econometrie en je bent geïnteresseerd in een carrière in de financiële sector. Je wilt praktijkkennis opdoen, je opgedane kennis delen en in de praktijk brengen, je netwerk opbouwen en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau (master), bij voorkeur in de informatica, econometrie, financiering, accounting of wiskunde. Heb je een combinatie van finance opleiding én technologie dan is dat een extra voordeel.
 • Heb je al werkervaring opgedaan dan heb je maximaal twee jaar werkervaring in het realiseren van wetgeving gedreven IT transformaties, en/of implementatie van Enterprise Performance Management solutions, en/of de implementatie van Business Intelligence/Analytics solutions.
 • Je hebt ambitie om de financiële sector van binnen uit te leren kennen en je hebt de passie om inhoudelijke onderwerpen door en door te willen begrijpen .
 • Je hebt de ambitie om vanuit je regulatory technology specialisme, samen met PwC accounting, belasting en actuariële specialisten, je te verdiepen in complexe wetgevingsonderwerpen voor de financiële sector en daarmee leidend te zijn in Europa
 • Het is je ambitie om samen te werken met zowel leidende software leveranciers als ook Fintech/Regtech disruptors en een diepe expertise op te bouwen van hun oplossingen. Ook is het je ambitie om samen met deze business partners oplossingen (industry solutions) te bedenken voor de FS industrie.
 • Je vindt het leuk om samen te werken in multidisciplinaire teams en nieuwe proposities voor onze klanten te ontwikkelen.
 • Je bent analytisch en ondernemend.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je hebt ambitie om projecten zowel in binnen- als buitenland uit te voeren.

Hoe ziet je werk eruit?

Als consultant Regulatory Technology binnen PwC Advisory maak je onderdeel uit van het FS Technology advies team en werk je nauw samen met collega’s uit overige adviesdisciplines en ook met onze actuariële, audit en tax praktijk. Als onderdeel van een PwC projectteam werk je nauw samen met onze klanten aan uitdagende en complexe vraagstukken.

Wij helpen onze klanten met het realiseren van de gekozen bedrijfsstrategie (Strategy through Execution). Dit doen we vanuit het Technology team onder meer door het meewerken aan de ontwikkeling van (Digital) Target Operating Models, opstellen en/of reviewen van IT/Data architecturen, ontwerp en implementatie van risk & finance reporting/analytics, technische conversie trajecten naar cloud, data kwaliteit tools etc. Projecten zijn geregeld internationaal van aard.

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het tijdig en met hoge kwaliteit opleveren van deelproducten binnen een adviesproject.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, uitdagende opdrachten en inspirerende collega's.

Onze  uitgebreide arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je krijgt uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Je wordt onderdeel van een internationale adviesorganisatie.
 • Je maakt deel uit van toonaangevende transformatietrajecten.
 • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. Iphone, laptop, leaseauto) met onder andere een deels premievrij pensioen en 32 vakantiedagen.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature consultant Regulatory Technology valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van organisatieontwikkeling, performance improvement, fusies en overnames, en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk onze sollicitatieprocedure & solliciteer direct via onze website. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen twee weken reactie van ons.