Laatst bewerkt: 8 oktober 2019

Starter Data Analytics

Sta jij op het punt om af te studeren of ben je net afgestudeerd in een relevant onderwerp en wil jij je persoonlijke ontwikkeling bevorderen? Als Data Analytics Associate wil je groeien, impact hebben en het beste uit jezelf en je collega's halen.

Wie ben je?

 • Je bent (bijna) afgestudeerd in Informatietechnologie, Wiskunde, Econometrie, Data Science, Kunstmatige Intelligentie of Statistiek met goede academische resultaten, of je hebt een aantoonbare affiniteit met het gebied van data-analyse;
 • Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je combineert heldere communicatie en technische kennis en biedt zo toegevoegde waarde met data-analyse aan zowel collega's als klanten;
 • Je bent een ambitieuze teamplayer en kwaliteitsgericht;
 • Je hebt een goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands en Engels.

Wat bieden we jou?


Je werkt in het Data Analysis-team en gebruikt je consultingvaardigheden om clientproblemen op te lossen door middel van data analyse. Je werk zal zeer divers zijn. Je werkt dagelijks aan het bouwen van visualisaties, gegevensbeheer, het schrijven van analysescripts en het interpreteren van resultaten. Je hebt ook een belangrijke rol bij het innoveren van onze diensten. Altijd gericht op het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van transparantie en risicobeheer.
Als je bij PwC komt werken, ben je verzekerd van een diversiteit aan klanten, inspirerende collega's en ruime arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor uw groei en flexibiliteit in je werk en leven.

Als Data Analytics Associate werk je in een jong en dynamisch team met een passie voor innovatie, technologie en data. Met onze gecombineerde expertise kunnen we gecompliceerde problemen vertalen naar praktische oplossingen waarbij we niet alleen inzicht bieden, maar ook een verschil kunnen maken.
Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt en wij bieden je de kansen. Zo creëer je voor jezelf uitdagend werk dat ertoe doet. Je krijgt hierbij intensieve begeleiding en toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en collega’s. We waarderen je om wie je bent én om wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving. Natuurlijk kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibel werken en leven.

 • Je zult interne trainingen kunnen volgen en de gelegenheid krijgen om de post-graduate opleiding Registered IT Auditor of een andere relevante post-graduate opleiding te volgen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en werken in het buitenland;
 • Een intensief opleidingsprogramma (waaronder minimaal 25 opleidingsdagen per jaar) met een mix aan technical en soft skills, waaronder Masterclasses en Collegetours;
 • Een aantrekkelijk startsalaris, bonus en overurenregeling;
 • 30 vakantiedagen, een leaseauto naar keuze, laptop, internetvergoeding en iPhone;
 •  Informele get together activiteiten, zoals teamuitjes, kerstgala en skiweekend;
 • Activity Based Working: flexibel werken bij de klant, thuis en op kantoor;
 • Young PwC, een actief netwerk voor alle young professionals binnen PwC.

De vacature van Data Analytics Associate maakt deel uit van de business unit Risk Assurance in de audit & assurance-lijn, waarin we klanten helpen bij het controleren van hun financiële overzichten, het voorkomen van fraude en het beoordelen van hun interne controlesystemen. Als onderdeel van Risk Assurance, ondersteun je onze klanten met innovatieve services, producten en hulpmiddelen die worden gebruikt voor het proactief monitoren en beheren van risico's in een steeds complexer wordende samenleving. Je helpt hen om efficiënte, effectieve en gecontroleerde bedrijfsprocessen en -systemen te realiseren en problemen aan te pakken op het gebied van big data, cyberbeveiliging, data analyse, IT-audits en interne audits.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer dan meteen! Hou rekening mee dat de startdatum van deze rol vanaf 1 september 2019 is.

Wij ontvangen wij graag de volgende documenten:

-          CV;

-          Motivatiebrief.

Lees hier meer informatie over deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel (06-22827346) of mail (norbert.broekman@pwc.com) me gerust. We zullen uiterlijk binnen twee weken reageren op jouw aanvraag.