Laatst bewerkt: 30 augustus 2017

Werkstudent Software Developer .NET (Leiden)

topicuslogo

Wil jij, samen met andere studenten, ervaring opdoen als .NET-ontwikkelaar en tegelijk werken aan uitdagende projecten van Topicus Zorg, zoals een portaal voor huisartsen die het veilig delen van gevoelige informatie van zorgprofessionals en patiënten mogelijk maakt? Dan ben je hier op de juiste plek!

Software ontwikkelen is je passie en daarom wil je zoveel mogelijk relevante ervaring opdoen. Je hebt veel eigen ideeën en deinst er niet voor terug om die te delen.

Als Werkstudent Software Developer .NET doe je kennis op van:

  • C#;
  • Microsoft WPF (Windows Presentation Foundation);
  • NHibernate
  • Microsoft SQL Server;
  • jQuery;
  • Microsoft MVC;
  • FluentMigrator, JIRA, Git

Je bent gewend om te werken in teamverband en je bent bezig met je HBO- of WO (Bèta) studie. Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar voor in ieder geval een periode van 6 maanden.

Naast kennis stellen we je eigen ideeën ook zeer op prijs. We houden er niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen. Bij Topicus heb je echt de ruimte om te laten zien wat je weet en – niet onbelangrijk – wat je wilt.

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag is hetzelfde, want daarvoor is je werk veel te interessant. Je werkt met een ontwikkelteam op onze locatie in de historische binnenstad van Leiden (Calculus). Je krijgt, samen met je team, de verantwoordelijkheid over een onderdeel van de applicatie die Calculus levert aan huisartsen. Met dit onderdeel voorziet Calculus met haar portaal VIPLive in de interne communicatie van de praktijk, zoals nieuwsberichten en informatie over zorgprotocollen. Daarbij wordt je begeleid door ervaren ontwikkelaars.

Je krijgt:

Een gedegen vergoeding, een prettige werkplek met onder andere laptop en een goede vervoersregeling. Daarnaast bieden we iets wat niet in geld uit te drukken is: projecten met impact op onze samenleving.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de .NET Developer die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en de mogelijkheden die we bieden. Stuur je CV met motivatie naar Monica Verkerk op via sollicitatie@topicus.nl of neem telefonisch contact op: 0570 – 662 662.