Laatst bewerkt: 16 februari 2018

VerO-commissies

Gedurende het jaar worden er een aantal activiteiten georganiseerd met de vijf studieverenigingen van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen samen. Bij deze commissies zit er van iedere vereniging één iemand in een commissie.

Het Science Gala is een gezamenlijk gala voor alle studenten (en dit jaar ook stafleden) aan de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, waarbij men een fantastische avond in rokwit kan hebben. Dit jaar zit Bart Ouwehand namens De Leidsche Flesch in de commissie.

Omdat een feest met meer mensen al gauw leuker is, wordt er jaarlijks de Faculty Party georganiseerd. Dit jaar is onze vereniging vertegenwoordigd in deze commissie door Marit Talsma.

Grotere groepen mensen hebben grotere talenten. Om deze een podium aan de wereld te bieden om dit tentoon te stellen, wordt jaarlijks de VerO Open Mic Night georganiseerd. Dit jaar neemt Jelle Mes plaats in deze commissie.

Om de studenten van de faculteit scherp te houden, is er elk jaar een Science Quiz. Dit jaar neemt Sam Woldringh namens De Leidsche Flesch plaats in deze commissie.

Elk jaar vindt er tijdens de EL CID een faculteitenblok plaats. Een VerO-commissie helpt bij de organisatie hiervan, dit jaar zitten Pim Bax en Mathijs Kolkhuis Tanke namens De Leidsche Flesch in deze commissie.