De Leidsche Flesch: 100-jarig bestaan
Studievereniging voor Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Informatica sinds 1923
De Lustrumcommissie is de overkoepelende commissie die verantwoordelijk is voor de planning van het lustrumjaar. We houden de geldstromen in de gaten en houden contact met ambassadeurs, subcommissies en zusjesverenigingen. De planning is al sinds eind 2020 aan de gang om alles zo groots mogelijk neer te kunnen zetten! Hieronder zie je wie er momenteel in de commissie actief zijn, en wie er actief zijn geweest.
Huidige commissieleden
Jolijn Demmers
Praeses
Jolijn is onze hyperactieve stuiterbal. Voor praktisch elk idee is ze enthousiast, maar echte blijheid bereik je pas met Frozen of eenhoorns. Na het organiseren van twee reizen en een bestuursjaar is ze klaar om van het lustrum een reis te maken om nooit te vergeten! Als praeses houdt Jolijn een streng oog op de rest. Ze zorgt dat we onze actiepunten uitvoeren en zorgt dat er tijdens de vergaderingen ook wel eens vergaderd wordt.
Sanne van Beek
Ab-actis
Sanne is zo all over the place dat ze veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij alle plekken waar ze commissies heeft gedaan en kent ze altijd wel iemand die ons verder kan helpen als we iets niet weten. All over the place omschrijft ook haar persoonlijkheid, want Sanne weet altijd wel zichzelf te verwonden of iemand een bak te laten trekken. Ik zeg niet dat het goed zal gaan als Sanne erbij is, maar het wordt in ieder geval gezellig!
Levi Peeters
Quaestor
Levi is een rustige jongen die barst van de creativiteit en de IT-skills. Voor een mooie website, poster of een berg actiepunten draait hij zijn hand niet om. Voor alle soorten reizen kan je bij hem zijn, maar wij kunnen de mentale varianten aanraden. Hij was als assessor promotie verantwoordelijk voor het verspreiden van informatie over al onze gave activiteiten via posters, chats en internet. Nu houdt hij zich als questor bezig met de begroting, en alles wat er bij komt kijken.
Mathijs Kolkhuis Tanke
Assessor
Mathijs dacht dat hij klaar was met De Leidsche Flesch, maar DLF was nog niet klaar met Mathijs. Inmiddels al anderhalf jaar afgestudeerd brengt hij verhalen van vroeger in, reist hij met de meest vergezochte ideeën en luistert hij naar willekeurige uitlatingen van alumni en langstudeerders. Af en toe wordt zelfs naar Mathijs geluisterd! Als ab-actis is hij verantwoordelijk voor post en notulen. Misschien heb je zijn lustrupdate mails gelezen?
Nikos Lamens
Assessor
Nikos is een tweedejaars en daarmee de jongste van de groep. Zijn grootste hobby koken gaat van nature goed samen met zijn een na grootste hobby, eten. Op een keurige plek drie staat gaming. Voor suggesties rond recepten, games of ideeën voor het lustrum staat hij altijd klaar! Zijn jonge en open blik reikt ver en brengt de reis naar eerder onaangedane bestemmingen. Als assessor City of Science is hij verantwoordelijk voor de samenwerking met, je raadt het al, City of Science.
Liva van der Velden
Assessor
Liva lijkt op het oog een rustig meisje, maar deze promotietijger ga je de komende maanden niet ontwijken. Na een mooie start bij het ledenweekend is ze na een mooie reis met veel omzwervingen bij ons aangekomen. Na haar sollicitatie wisten we enkel dat we mee moesten op de Fleschvakantie, dus een betere promotie kunnen we niet bedenken.
Lisa Pomp
Assessor
Jaja, na een Liva en een Levi hebben we nu ook een Lisa. Onze commissiesjaars! Met een magere 2 jaar aan ervaring in het studentenleven heeft ze een verbazingwekkend hoog capabelheidsgehalte en weet ze zonder ondersteuning of reminders altijd haar actiepunten met plezier en op tijd af te hebben. Met haar prille enthousiasme gaat het ons zeker lukken om ook de jongere studenten bij het lustrum te betrekken.
Wouter van Tol
Assessor
Na twee solliciatiepogingen en heel veel irritante vragen is het Wouter uiteindelijk toch gelukt zich de commissie in te praten. Hij is ook direct weer de facto uit de commissie geschoven doordat hij de Fleschtivalcommissie ging ondersteunen. Tegelijkertijd is deze prachtige site inmiddels onder het toeziend oog van Wouter, dus als je nog iets ziet dat verbeterd kan worden laat het hem dan vooral weten!
Ex-commissieleden
Esther Koene
Ex-Assessor
Esther springt gelijk in het diepe. Zonder maar enige commissie binnen De Leidsche Flesch gedaan te hebben, begint ze onbevangen met de reis die de Lustrumcommissie heet. Met gebrek aan enige indoctrinatie vanuit de verenigingscultuur kijkt ze met een open en frisse blik naar alle zaken. Bij haar kan je altijd terecht met een goed biertje, een slecht plan of een compliment over deze lustrumwebsite!
Marit Talsma
Ex-Quaestor
Marit is niet groot van nature, maar aan haar aanwezigheid is zeker niet te ontkomen. Na een lustrum van Minerva meegemaakt te hebben, heeft ze de lat voor ons lustrum hoog gelegd. Ze hield een wakend oog houden op onze begroting, maar ze hield de reis naar grote plannen zeker niet tegen. Als quaestor was ze verantwoordelijk voor de begroting. Er zou niet teveel uitgegeven worden, maar ook zeker niet te weinig; Marit zorgde dat elke cent optimaal gebruikt zou worden.
Tom Borsje
Ex-Assessor
Tom is een derdejaars en na het organiseren van een reis in 2020 (ja, deze kon wel doorgaan) vond hij dat hij klaar was voor het echte werk. Zeker toen de Dies in april spontaan een drastisch andere vorm kreeg, kwam de grote drang om de gemiste kansen voor die Dies in te zetten voor het hoogst haalbare; onze eeuwviering. Hij deed er alles voor om er een mooi jaar van te maken! Als assessor contacten hield Tom contact met alle mensen en groepen die een rol gaan spelen in het lustrum, zoals ambassadeurs en subcommissies.