De Leidsche Flesch: 100-jarig bestaan
Studievereniging voor Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Informatica sinds 1923

Goede muziek, lekkere drankjes en een heerlijke sfeer. Dat is wat er aan een goed festival niet kan ontbreken, en je zult ze op het Fleschtival ook zeker niet tekort komen. Midden in de lustrumweken van De Leidsche Flesch zal deze grootse fleschtiviteit plaatsvinden, toegankelijk voor iedereen. Ben jij dus een Fleschlid of diens broer, zus, vriend, buurman, of een wildvreemde? Ben jij een lid van een zustervereniging? Of ben jij toevallig deze poster ergens tegengekomen, en heb jij wel zin in een feestje? Houd 22 april 2023 dan vooral vrij en koop je kaartje nu!

Line-up, locatie en andere invulling zullen de komende tijd aangekondigd worden via alle DLF promokanalen, maar er zijn al wat voorproefjes hiervan te vinden op de Fleschtivalwebsite. Daar kun je ook alle andere updates langs zien komen. Ook op de instagram van het Fleschtival komen alle updates te staan.

Hopelijk zien we je daar!


De Fleschtivalcommissie bestaat uit Angèl Pranger (praeses), Pim Bax (ab-actis), Wouter Remmerswaal (quaestor), Juul Nagesser (assessor programma), Luuk Deen (assessor logistiek) en Thijs Stockmans (assessor promotie). Samen werken zij eraan om een episch Fleschtival neer te zetten, dus spreek een van hen vooral aan als je vragen of suggesties hebt!

Van links naar rechts Angèl, Luuk, Juul, Wouter, Thijs en Pim.