De Leidsche Flesch: 100-jarig bestaan
Studievereniging voor Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Informatica sinds 1923

Heb je altijd al eens je afgevraagd hoe het is om op een prachtig bal aanwezig te zijn? Een waardig landhuis of kasteel van pracht en praal waarbij het lijkt alsof je in een sprookje bent beland. Waarbij mooie mannen gekleed zijn in rokkostuum en prachtig opgemaakte vrouwen elegante lange jurken dragen. Een avond waarbij je zwoel met bestaande of wellicht een nieuwe vlam kunt dansen in een beeldschone balzaal. Dit grootste evenement zal het lustrumgala zijn. Het wordt een grootsch feest waarbij het sprookjesgevoel hoog in het vaandel staat.

De galacommissie is druk bezig geweest en wilt enkel het mooiste, gaafste feest voor de leden en alumni om zo 100 jaar De Leidsche Flesch in stijl te vieren.

Aangekomen bij het prachtige kasteel zal men eerst de tijd krijgen om zich klaar te maken voor het feest. Men heeft eigen kamers, omdat er ook op de locatie overnacht zal worden. Eenmaal opgedoft en klaargemaakt zal er een openingsborrel zijn. Hierna zullen we met z’n allen deelnemen aan een driegangendiner en vervolgens feesten tot in de late of vroege uurtjes feesten. Mocht je al eerder moe zijn van alle overweldigende indrukken dan heb je geen gedoe met naar huis gaan, want zoals al eerder vermeld, overnachten we op de locatie. Handig om te vertellen, alle drank is inclusief en in de ochtend staat er ook een ontbijt voor ons klaar.

Graag zien we jou op dit fantastische gala op 4 november 2022.
De kosten per persoon zijn voor leden 100 euro en voor alumni 150. Je kunt je nu inschrijven via https://www.deleidscheflesch.nl/p/gala