De Leidsche Flesch: 100-jarig bestaan
Studievereniging voor Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Informatica sinds 1923
De kers op de lustrumtaart! Deze twee weken zitten bordevol diverse en unieke activiteiten waar je zeker bij moet zijn. Zie hieronder een overzicht van alle activiteiten.


Datum Activiteit Uitleg
12 april Pre-feest activiteit Op de borrel zal je karaoke en cocktails vinden en na het eten kan je meedoen met centurion.
12 april RvS BBQ De Raad van Senatoren zal het diner verzorgen en voor ons barbequeen.
12 april EJW thema-bekendmaking Als je aanwezig bent op deze avond kom je ook het thema van het EJW te weten en kan je je als eerste inschrijven als mentor of crew.
12 april Eeuwfeest 's Avonds gaan we de lustrumweken openen met een legendarisch feest.
14 april Zwembadborrel Wat is relaxender dan in een zwembad liggen? In een zwembad liggen met een biertje! En dat is precies wat we gaan doen.
16 april VvhL en sponsoren bedankactiviteit We gaan geheel kosteloos bootje varen door de grachten van Leiden.
17 april Oud-Hollandse spelletjesavond In thema van de jaren 1920 gaan we oud-Hollandse spelletjes zoals zaklopen en spijkerpoepen.
18 april Luxe Tostilunch In de pauze kan je genieten van extra luxe tosti's tijdens de tostilunch.
18 april Lasergamen in Oude Sterrewacht Terug van weggeweest! Kaiser gaat weer indoor-lasergamen, dit keer in de Oude Sterrewacht.
19 april Raspberry Pi workshop Altijd al willen leren hoe je met een Raspberry Pi om moet gaan? Leer het van de experts op deze activiteit.
19 april Goede doelen veiling Je kan natuurlijk spullen of uitjes veilen, maar deze avond kan je strijden om de hoogste donatie aan goede doelen.
22 april Fleschtival Dit wil je niet missen! Zie de fleschtival pagina of hun eigen website voor meer info.
24 april Picnic Picknick Na deze editie een tradidie, tijdens de lunch gaan we picknicken met het bedrijf Picnic.
24 april Apenkooien Als throwback naar de middelbare school gaan we de sport apenkooien uitproberen.
25 april Grote viering 100-jarig bestaan We gaan de echte echte verjaardag van onze prachtige vereniging samen vieren met taart, champagne, speeches en meer! Voor een kleine bijdrage kan je ook meedoen aan de catering.
26 april Lustrumborrel We sluiten de weken af met de traditionele diesborrel waar ook zusterverenigingen uitgenodigd zijn.