Laatst bewerkt: 26 January 2022

Business Analyst

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Ben jij een enthousiaste analist met innovatieve ideeën? Kun je anderen overtuigen en vervolgens de ideeën samen met je collega’s daadwerkelijk realiseren? Dan is de rol van Business Analist bij DSW mogelijk wat voor jou!

Als analist bij DSW ben je dagelijks bezig om onze administratieve en/of klantprocessen te verbeteren. Je onderzoekt, analyseert en signaleert verbeterpunten en stelt verbetervoorstellen op voor de betreffende applicatie(s). Door je inzicht in de processen ben je in staat om de behoefte van de business te voorzien, te begrijpen en te vertalen naar concrete ICT-oplossingen. Je verwoordt deze in goed doordachte specificaties en testscripts.

Vanuit je van nature kritische houding fungeer je als klankbord en geef je gevraagd, maar soms ook ongevraagd advies. Je merkt knelpunten snel op en bent altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen en/of procesverbeteringen.

Binnen DSW werken we agile, je bent onderdeel van één van onze scrum-teams. Hierin werk je samen met de Product Owner, andere analisten, functioneel applicatiebeheerders, ontwikkelaars en testers. Je staat stevig in je schoenen, neemt zelf initiatief en weet je weg goed te vinden in een organisatie.

Wij zoeken iemand die:

  • Een proactieve houding heeft

  • Zich mondeling en schriftelijk goed kan uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal

  • Analytisch sterk is. Je gebruikt je gezonde verstand en je kunt snel nieuwe informatie en ideeën opnemen, analyseren en beschrijven

  • Een stevige persoonlijkheid heeft en genoeg overtuigingskracht om steun te verkrijgen voor ideeën en innovaties

  • Een WO-opleiding heeft afgerond, dit hoeft niet per se een ICT-opleiding te zijn

Wij bieden:

  • Uitdaging in een ambitieuze en tegelijk informele werkomgeving waar je als professional veel eigen verantwoordelijkheid draagt

  • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling

  • Een plek in een team met leuke collega's

  • De ruimte voor een gezonde balans tussen je werk en privéleven

  • Een prima marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

Je start met een assessment om jouw analytische vaardigheden te meten. Daarna heb je een gesprek met de Manager en Teamleider. Hier bespreken we de uitkomst van het assessment en gaan we in op jouw CV en motivatiebrief. Hierna hoor je snel of we jou geschikt vinden als Analist bij DSW. Bezoek deze vacature en meer op www.ictbijdsw.nl!