Laatst bewerkt: 7 September 2023

DNB

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Maak het verschil in het hart van onze economie

Stage lopen of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank (DNB). Bij ons werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. 

Cultuur
Je kent ons vast als zakelijk en professioneel. Dat klopt, we nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. Medewerkers van DNB zijn trots op hun werk en de sfeer intern is informeel. Je past bij ons wanneer je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn, en die dit uitdragen in wie ze zijn en wat ze doen.

Verschil maken
Je kunt op je eigen manier het verschil maken in het hart van onze economie. Zo kan het zijn dat je meewerkt aan het monetaire beleid, meer leert over de werking van financiële markten én bijdraagt aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct inhoudelijk aan de slag.

Interesse
Heb je affiniteit met de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld economie, econometrie, rechten, wiskunde of natuurkunde? Combineer je dit met inzet en daadkracht? Denk dan eens aan onze stages, startersvacatures of ons traineeship. 

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Robin Pape, campus recruiter via +316 5249 6333, of e-mail naar campusrecruitment@dnb.nl. Op http://werkenbijdnb.nl lees je meer over onze evenementen, stageplekken, het traineeship en onze vacatures. Daar kun je ook online solliciteren.