Laatst bewerkt: 12 March 2021

DSW Zorgverzekeraar

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

werkenbijdswnl-logo

Ben jij aan het afstuderen? Of heb je net je scriptie succesvol verdedigd via een videocall en heb je geen idee wat je nu moet doen? Goed nieuws! Ook tijdens deze coronacrisis zoekt DSW Zorgverzekeraar nog nieuwe ICT Trainees om onze ICT-afdeling te versterken. Het gaat er iets anders aan toe dan normaal, namelijk door middel van een videosollicitatie. Heb je interesse in programmeren in C# en SQL? En ben jij benieuwd hoe het is om te starten bij DSW tijdens deze bijzondere tijd? Richard ging je voor en neemt je mee in het proces. Lees het hier 

Als DSW Zorgverzekeraar staan we voor toegankelijke en betaalbare zorg en goede service voor onze klanten. Om dit te kunnen bieden hebben we de beste ICT-systemen nodig. Deze bouwen we bijna allemaal zelf. Zo kunnen we goed inspelen op constant veranderende gebruikerswensen en wijzigingen in regelgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk om voorop te blijven lopen in technische ontwikkeling.

 

Kom jij meebouwen aan systemen die er echt toe doen?

 

Ook al is een studie informatica misschien de beste voorbereiding, met een andere bèta-opleiding heb je ook een goede basis voor ons ICT-traineeship. Een sterk analytisch denkvermogen en een goede portie motivatie vinden wij het belangrijkste. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Kijk eens op ictbijdsw.nl, volg ons op LinkedIn voor updates of kom kijken bij onze lunchlezing. We vertellen je graag meer (ook over onze activiteiten, zoals de gamenight, het open podium en de DSW wintersport)!