Laatst bewerkt: 13 February 2024

Netcompany Jr Software Engineer

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Vacatureomschrijving

Als Junior Software Engineer bij Netcompany speel je een cruciale rol in het vertalen van klantbehoeften naar op maat gemaakte technische oplossingen. We gebruiken de technologie die geschikt is voor het project en de klant. Het is daarom belangrijk dat je het leuk vindt om met nieuwe, variërende gebieden en technologieën te werken om je kennis continu te vergroten. Een groot deel van onze projecten is gebaseerd op web-based technologieën zoals bijvoorbeeld Angular of React en Java of C# op een Java of .NET platform. Daarnaast werken we met veel standaardplatforms van bijvoorbeeld Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, Adobe, Snowflake, Guidewire etc.

Als Junior Software Engineer bij Netcompany neem je deel aan het volledige spectrum van systeemontwikkeling, met een sterke nadruk op technische taken. Je taken en verantwoordelijkheden zullen variëren van project tot project, en zullen na verloop van tijd evolueren - maar je dagelijks leven zal doorgaans worden gekenmerkt door taken zoals:

•  Dagelijkse intensieve samenwerking met je team om niet alleen zelf werk van hoge kwaliteit te leveren maar dat ook gezamenlijk te waarborgen.

•  Opzetten en verder implementeren van frameworks en integraties met externe systemen.

• Implementeren van functionaliteiten in de gebruikersinterface.

• Configureren en ontwikkelen van extensies van onze standaardplatforms.

• Automatiseren van bedrijfsprocessen door  het slim inzetten van techniek.

• Maken van tools en scripts voor een naadloze migratie van grote hoeveelheden gegevens.

Je zult een integraal onderdeel zijn van een divers team van professionals met verschillende achtergronden en competenties. Wat we delen is een toewijding aan professionaliteit en trots in het gezamenlijk ontwikkelen van hoogwaardige IT-oplossingen. Ons portfolio omvat enkele van de meest innovatieve en cruciale IT-projecten in Nederland, gericht op de overheid, financiën, onderwijs en het bedrijfsleven. Sluit je aan bij ons en draag bij aan het vormgeven en verbeteren van het dagelijks leven van een aanzienlijk deel van de bevolking.

Functie-eisen

Wij zoeken individuen met de volgende vaardigheden en competenties:

 • Masterdiploma in een IT-gerelateerd vakgebied (bijv. Computerwetenschappen, Toegepaste Wiskunde, Elektrotechniek, Natuurkunde, enz.)
 • Analytisch en logisch denkvermogen, gecombineerd met een sterke motivatie om problemen op te lossen.
 • Sterke communicatieve en samenwerkingsvaardigheden.
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels, in woord en geschrift.

Word onderdeel van onze inclusieve gemeenschap

Bij Netcompany zijn we actief bezig met het bevorderen van een open en inclusieve werkcultuur, gebaseerd op samenwerking en vertrouwen, waar altijd ruimte is voor waardevolle discussies en support.

Het behoort tot onze kerncultuur en waarden dat alle medewerkers, ongeacht hun achtergrond, identiteit en ervaringen, met begrip en respect worden behandeld, en gelijke kansen krijgen voor ontwikkeling en welzijn. Als onderdeel van ons internationale bedrijf met kantoren over de hele wereld, krijg je de kans om te leren en samen te werken met collega's van diverse culturele achtergronden en nationaliteiten.

We bieden een gedeelde omgeving waarin we samenwerken over verschillende afdelingen en projecten heen. Bovendien organiseren we een breed scala aan sociale en professionele evenementen die jou de beste kansen bieden om je netwerk uit te breiden.

 • Afhankelijk van je werkervaring een bruto maandsalaris tussen de €3.100,- en €3.180,- op basis van een fulltime dienstverband.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • Daarnaast bieden we een fietsplan aan en heb je de optie om een sportabonnement af te sluiten met korting via Netcompany
 • 100% reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan krijg je € 0,23 per kilometer tot 40 km enkele reis vergoed.
 • Een pensioenregeling waarbij Netcompany 2/3 deel van de premie voor haar rekening neemt.
 • Een mobiele telefoon en laptop.

Solliciteer bij ons 

We nodigen je uit om jouw CV en een sollicitatiebrief te uploaden naar ons wervingsplatform via de bijgevoegde link. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ibtissam Bouzariouh on +31 655 01 5013 of stuur je CV naar recruitment.nl@netcompany.com.

Wij zijn een werkgever die zich inzet voor mensen met een beperking en we creëren een inclusieve en diverse omgeving waarin elk individu welkom is. Onze sollicitatieprocessen zijn gebaseerd op individuele behoeftes. Als je tijdens het sollicitatiegesprek behoefte hebt aan extra ondersteuning, stuur dan een e-mail naar recruitment.nl@netcompany.com. We helpen je met plezier.

Alle gekwalificeerde kandidaten worden aangemoedigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, genderexpressie, seksuele geaardheid, beperkingen, leeftijd, religieuze overtuigingen, politieke opvattingen, nationaliteit, etnische achtergrond of sociale afkomst. #LI-MN1