Laatst bewerkt: 12 April 2022

Ortec Finance

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ortec Finance is een wereldwijde leverancier van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen. Het is ons doel om mensen in staat te stellen de complexiteit van investeringsbeslissingen te managen. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor het nemen van investeringsbeslissingen aan financiële instellingen over de hele wereld. Onze kracht ligt in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis. Deze combinatie van vaardigheden en expertises ondersteunt investeringsprofessionals in het behalen van een betere risico- rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Aan de andere kant is Ortec Finance ook een organisatie met betekenis voor de maatschappij. Onze oplossingen bieden namelijk niet alleen voordelen voor onze klanten, maar ook voor de onderliggende sectoren zoals de sociale woningmarkt, de gemeentemarkt of de pensioensector. We willen daarnaast voor onze mensen ook een goede plek zijn om te werken. Dit doen we door kansen te bieden om te leren en te groeien, diversiteit en inclusie te omarmen en te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, daarnaast heeft Ortec Finance kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Zürich en Melbourne. Aanvullende informatie is te vinden op www.ortecfinance.com.

Contact


Indien je geïnteresseerd bent in welke mogelijkheden Ortec Finance jou te bieden heeft tijdens of na je studie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 700 -50 00 of per e-mail HR@ortec-finance.com

 

Op onze website https://www.ortecfinance.com/en/career#e=0 vind je alle actuele vacatures en scriptieonderwerpen. Spreekt een vacature of afstudeeronderwerp je aan, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. via de sollicitatie button. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

We hopen je snel te ontmoeten