Laatst bewerkt: 12 April 2022

Ortec Finance - Na je studie

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Na je studie

Uiteraard hebben we ook vele mogelijkheden om na je studie een uitdagende start met goede arbeidsvoorwaarden te maken als bijvoorbeeld Consultant of Software Developer! 

Als starter volg je gedurende je eerste periode van je carrière bij Ortec Finance een opleidingstraject bestaande uit diverse inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen die bijdragen aan je ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak. 


Bij Ortec Finance heb je de mogelijkheid om IT, methodiek en kennis van de financiële wereld in je werk te combineren. Naast het werken binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving binnen een groeiende organisatie, bieden we ook goede doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen en een groep enthousiaste en gezellige collega’s! 


Tot slot biedt Ortec Finance je ook steeds meer internationale mogelijkheden, doordat steeds meer klanten van Ortec Finance in het buitenland gevestigd zijn. Mooie kansen voor jong talent.