Pyjama party

De feestcommissie van dit jaar is weer gevormd en dat moet gevierd worden, daarom houden wij op vrijdag 24 november ons eerste feest, een heuse pyjama-party!


Geen zorgen, in slaap zal je niet vallen. We hopen jullie allemaal strak in pyjama of in je beste onesie te zien!
Kaartjes zijn te koop voor 2 euro in de Flesschekamer, of voor 4 euro aan de deur. Dit feest zal op vrijdag 24 november vanaf 22:00 uur plaatsvinden in de ‘Hut van Omme Henne’ (Sint Aagtenstraat 28 Leiden).

MMA - Beerpong Toernooi

Ben jij echt heel erg goed in bierpong? Of wil je gewoon een gezellige avond hebben met vrienden? Schrijf je dan in voor het bierpong tournooi!
Op 23 november om 18:00 uur zal het plaatsvinden in de FooBar! Voor twee euro per persoon kun je je inschrijven met een team van twee op het bord naast de Flesschekamer.
Er wordt ook pizza besteld voor 5 euro per persoon.

Kom hierheen, want als je dat niet doet sla je de bal mis!

Vrienden-Van-Vroegerdag

De inschrijving voor de Vrienden Van Vroeger-dag is geopend!

Zaterdag 18 november is de leukste activiteit van het jaar gepland, namelijk de activiteit waar jij jouw vrienden van vroeger voor uitnodigt!
We hebben een hele hoop leuke activiteiten gepland waarbij het samenwerkingsvermogen en de gezelligheid van je vrienden getest wordt. De dag begint om 12:00 op het station met een spel midden in het centrum van Leiden waarbij flink gewandeld gaat worden. Hierbij is ook lunch aanwezig waarna we vertrekken naar het Snellius. Daar is een LAN-Party en spelletjesmiddag, met ‘s avonds Eazie en een toetje van Rino! Daarna is een speciale VVV pubquiz waar onder andere jullie kennis van Leiden getest zal worden.

Je kunt je tot 11 november inschrijven via defles.ch/inschrijven/vvv/ voor maximaal 10 euro.

Vergeet alles wat je weet over… Pub Quiz

Misschien dacht je dat je op 16 november gewoon in de bar kon gaan zitten, een beetje vragen kon beantwoorden en dan een beetje moe maar voldaan naar huis kon gaan.

Niets is echter minder waar. Wit is zwart, boven is onder, links is rechts. Bij zijn is meemaken. Zorg dat je om 19:00 uur in de FooBar bent, want deze ervaring kun je niet missen!

Van Bergenprijsvraag 2017

Win max. 5.000 euro voor jouw unieke idee om Nederlandse en internationale studenten te verbinden!

Heb jij hét idee om Nederlandse en internationale studenten met elkaar te verbinden? Stuur je voorstel en win max. 5.000 euro van het Van Bergen Fonds om je plan uit te voeren.

Voor meer informatie over de prijs en hoe je je plan kan insturen, bezoek deze website.