Laatst bewerkt: 26 January 2022

ICT Trainee

This page has no English translation, therefore the Dutch page is shown.

Als bèta kan ook jij eraan bijdragen dat de zorg in Nederland betaalbaar blijft en dat iedereen de zorg die nodig is eenvoudig en toegankelijk vergoed krijgt. Om onze dienstverlening op hoog niveau te houden zijn de beste ICT-systemen nodig. Dus of je nu Informatica, Wiskunde, Natuurkunde of een andere bèta WO-opleiding hebt afgerond, jouw carrière in het constant veranderende werkveld van de ICT begint bij DSW. Kom jij meebouwen aan systemen die er écht toe doen?

Opleiding is het begin

Op dit moment gaan de ontwikkelingen nergens sneller dan in de ICT. Als zorgverzekeraar bouwen we zelf de systemen die we nodig hebben, met onze eigen mensen. Daarvoor leiden we ook zelf mensen op. Een individueel programma onder intensieve begeleiding biedt de basis van C# en SQL, daarna volgt meer focus op het Scrumproces en verdieping in de techniek. Stap voor stap raak je meer wegwijs in de techniek en krijg je zelf meer invloed op je verdere groeipad. Binnen de kortste keren bouw je zelf actief mee aan onze applicaties!

Beta’s kiezen voor DSW

Niet alleen degenen met een opleiding Informatica of Computer Sciences, maar ook starters met een andere bèta-opleiding zijn welkom bij ons. We investeren in onze mensen en bieden tijd en vergoedingen voor extra opleiding en studie. Je gaat aan de slag in een informele organisatie met een grote groep jonge professionals en wordt vanaf het begin uitgedaagd. Door onze grote ambities zijn er continu nieuwe technische uitdagingen voor aanstormende ontwikkelaars.

Zo werken we

Uitgestippelde carrièrepaden en visitekaartjes met zogenaamd indrukwekkende functietitels, daar doen we niet aan. In je eerste jaar nemen we je natuurlijk aan de hand om je de basis van softwareontwikkeling te leren, maar daarna ga je steeds meer je eigen koers bepalen. Als jij laat zien wat je kunt krijg je al snel meer ruimte voor jouw ontwikkeling.

Jij hebt:

  • een diploma Informatica of een andere bèta-studie op WO-niveau

  • een leergierig karakter, zowel op technisch als op sociaal vlak

  • het vermogen om samen te werken en begrijpt dat je als team het beste resultaat behaalt

  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • interesse in een gave uitdaging in de meest dynamische branche van dit moment!

Wij bieden:

  • een werkplek in onze informele werkomgeving met leuke collega’s en prima koffie

  • uitdaging te over en waardering voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

  • ondersteuning bij jouw technische én persoonlijke ontwikkeling

  • de ruimte om naast je werk ook nog gewoon een privéleven te hebben

  • vanaf het begin uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit een assessment en meerdere gesprekken. Deze vinden plaats op dezelfde dag waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Bezoek deze vacature en meer op www.ictbijdsw.nl!