Laatst bewerkt: 22 March 2021

House of Bèta

logotalentpropayoffpeoplergb

Volg een traineeship bij House of Bèta

Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw bèta-achtergrond ben je van grote waarde voor uitdagende opdrachten binnen en buiten de financiële dienstverlening. Sinds maart 2019 heeft Talent&Pro een nieuw label gelanceerd: House of Bèta. Dit label is ontstaan vanuit de business units Actuarieel en Business IT en voorziet met 200 inzetbare professionals in de toenemende vraag naar IT- en data-specialisten. Via House of Bèta doe je werkervaring op bij gave merken zoals NS, Achmea, Eneco, ABN AMRO of KPN.


Wil je meer weten over de mogelijkheden na je studie? Bekijk de website van House of Bèta. 

Jouw ontwikkeling staat centraal

House of Bèta is een ontwikkelbedrijf dat al 20 jaar ruim 800 professionals detacheert bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Een traineeship van House of Bèta bestaat uit fulltime werkervaring opdoen én het volgen van kennisopleidingen en vaardigheidstrainingen. Aan de zijlijn staat een People Manager voor je klaar die jou coacht en begeleidt in jouw ontwikkeling.


Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals vier keer per jaar een gezellige pubquiz, een gave skitrip en een groots eindejaarsfeest! Check onze evenementenpagina voor de aankomende events. 

 

Data Science

I love it when I learn from Big Da-ta! Herken jij jezelf in deze tune? Mooi, want dat is precies wat jij gaat doen in het traineeship Data Science. Jij kent de waarde van kwantitatieve informatie en ontvouwt daaruit belangrijke inzichten. Je vindt het gaaf om deze te delen met beleidsmakers binnen de financiële dienstverlening, overheid en energiesector. Je helpt beleid bepalen én ook nog eens de dienstverlening naar burgers toe verbeteren. Data is een wetenschap op zich, die maar enkelen beheersen. Met ons traineeship word jij daar één van.

 

Financial Risk

Het bepalen van risico’s. We zijn er onbewust vaak mee bezig. Het risico op een nat pak als je zonder jas de deur uitgaat, of de twijfel over dat laatste drankje op de zaterdagavond. In het traineeship Financial Risk houd jij je bezig met een ingrijpender soort risico’s. Je gaat werken met enorme hoeveelheden data, waarmee je niet voor jezelf, maar voor bedrijven en soms wel duizenden particulieren risico’s gaat berekenen. Met jouw sterk onderbouwde kwantitatieve risico-inschattingen en de door jou ontwikkelde risicomodellen maak jij verstandige beslissingen mogelijk. Eitje, toch?