Laatst bewerkt: 15 januari 2019

Talent&Pro

logotalentpropayoffpeoplergb
Volg een traineeship in de financiële dienstverlening!

Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw bèta-achtergrond ben je van grote waarde voor de uitdagende opdrachten die er liggen binnen de traineeships Business IT en Actuarieel Rekenaar. Via Talent&Pro kun je bij de grote financiële instellingen zoals Achmea, a.s.r. en Nationale-Nederlanden aan de slag.
https://www.talent-pro.com/

Business IT

Whizzkids moeten de wereld redden. Tot dat inzicht zijn we inmiddels allemaal gekomen in het bedrijfsleven. Computerfanaten die kleine en handige oplossingen voor grote data-vraagstukken bedenken en die ook implementeren. Computerfanaten die de business en IT met elkaar weten te verbinden, en daarmee voor burgers én organisaties het leven een stuk aangenamer maken. Ben jij die held, die handige IT-oplossingen snel ziet en carrière wil maken als data-, informatie- of business analist? Dan is het traineeship Business IT zeker iets voor jou!
https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-business-it/

Actuarieel Rekenaar

Oh oh, ben jij er zo een: je vrienden willen geen spelletjes meer met jou spelen, want je wint toch altijd. Je houdt ervan om te puzzelen met cijfers, lost onmogelijke vraagstukken eenvoudig op en bent analytisch. Word je dan ook nog eens enthousiast van risico analyses, Big Data modellen en IT? Tja, dan vrezen wij dat we jou aan onze collega’s moeten voorstellen, omdat jij precies op je plek bent in ons traineeship Actuarieel Rekenaar! Met ons opleidings- en ontwikkeltraject groei je versnelt naar een rol als actuaris, actuarieel analist, risk manager of data analist.
https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-actuarieel-rekenaar/

Jouw ontwikkeling staat centraal

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Begeleiding van een People Manager en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. We geloven namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Samen met een People Manager maak je een ontwikkelingsplan en doe je binnen aanzienbare tijd enorm veel ervaring op.

Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals vier keer per jaar een gezellige pubquiz bij ons op kantoor in Utrecht, een gave skitrip en een groots eindejaarsfeest!

Solliciteren?

Ben je (bijna) klaar met afstuderen? En wil jij aan de slag als Actuarieel Rekenaar of werken aan de meest complexe IT-vraagstukken? Bekijk onze website en neem contact op met één van onze recuiters voor een kennismaking: https://www.talent-pro.com/vacatures/?e=traineeship.