Inschrijven

Leuk dat je lid wil worden van De Leidsche Flesch! Hieronder kan je de gegevens invullen die we nodig hebben van nieuwe leden.

Je rechten en plichten als lid van De Leidsche Flesch worden uiteengezet in de statuten en het huishoudelijk reglement, die te vinden zijn op onze documentenpagina.

Lidmaatschap van de vereniging kost éénmalig €35,00 voor bachelorstudenten en €5,00 voor masterstudenten. Deze contributie zal na je inschrijving verwerkt worden.

Ben je ooit lid geweest van De Leidsche Flesch en wil je weer geregistreerd worden als alumnus? Neem dan contact op met het bestuur.

Welke taal heeft je voorkeur?
In welk collegejaar ben je begonnen met je bachelorstudie?

Kies pasfoto Als je dat wil, kan je hier een foto uploaden, voor bij de ledenlijst in onze almanak.

De Leidsche Flesch organiseert ieder jaar een eerstejaarsweekend voor nieuwe leden. Op dit weekend kan je op een ontspannen wijze (zonder ontgroening!) kennismaken met de je jaargenoten en de vereniging.

Van 23 tot en met 25 september zal er een mooi programma opgezet worden waar je elkaar en de studievereniging beter leert kennen.

Je zult geen colleges missen, dus er is geen reden om niet mee te gaan! Wees wel snel, want anders beland je misschien op de reservelijst. Dus wil je hier bij zijn? Schrijf je nu in! Het volledige weekend is maar €70 voor overnachting, eten en super vette activiteiten.

Kan je niet het hele weekend of heb je nog andere vragen, mail dan naar ejw@deleidscheflesch.nl.

Voor het eerstejaarswekeend hebben we wat extra gegevens nodig die je hieronder kan invullen.

Dieetwensen

Zorgverzekeraar

Alles wat je hier invult wordt zorgvuldig behandeld, en zal niet worden bewaard na het EJW. Vul het noodnummer in van je zorgverzekeraar.

Let op: indien niet van toepassing, deze velden graag leeglaten!

Thuisfront

OV

Voor het vervoer zouden we willen weten wat voor OV-abonnement je hebt tijdens het weekend.

Wat voor studenten-OV heb je gedurende de activiteit?

Taal

Vind je het erg om in een groepje geplaatst te worden waarin Engels gesproken wordt?

Tijdmaχne

Als je een tijdmaχne had, zou je dan naar het verleden reizen, naar de toekomst reizen, of in het heden blijven?

Let op: je bent pas lid van de vereniging nadat we je contributie hebben ontvangen. Dit betekent dat je ook pas je boeken kan bestellen nadat je je contributie hebt betaald!

Hieronder moet je aangeven dat je de privacyvoorwaarden hebt gelezen en kun je aangeven welke persoonsgegevens zichtbaar zijn voor leden.

De volgende gegevens worden getoond in de online almanak: