Inschrijven

Leuk dat je lid wil worden van De Leidsche Flesch! Hieronder kan je de gegevens invullen die we nodig hebben van nieuwe leden.
Welke taal heeft je voorkeur?
In welk collegejaar ben je begonnen met je bachelorstudie?
Als je dat wil, kan je hier een foto uploaden, voor bij de ledenlijst in onze almanak. Kies pasfoto

De Leidsche Flesch organiseert ieder jaar een eerstejaarsweekend voor nieuwe leden. Op dit weekend kan je op een ontspannen wijze (zonder ontgroening!) kennismaken met de je jaargenoten en de vereniging.

Van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september september zullen de Olymπische Spelen gehouden worden in Someren tijdens het eerstejaarsweekend van De Leidsche Flesch. Samen met je mede-eerstejaars zul je een geweldig weekend beleven waar je elkaar en de studievereniging beter leert kennen.

Je zult geen colleges missen, dus er is geen reden om niet mee te gaan! Wees wel snel, want anders beland je misschien op de reservelijst. Dus wil je hier bij zijn? Schrijf je nu in! Het volledige weekend is maar €60,- voor overnachting, eten en super vette activiteiten.

Kan je niet het hele weekend of heb je nog andere vragen, mail dan naar ejw@deleidscheflesch.nl.

Voor het eerstejaarswekeend hebben we wat extra gegevens nodig die je hieronder kan invullen.

Dieetwensen

Zorgverzekeraar

Alles wat je hier invult wordt zorgvuldig behandeld, en zal niet worden bewaard na het EJW. Vul het noodnummer in van je zorgverzekeraar.

Let op: indien niet van toepassing, deze velden graag leeglaten!

Thuisfront

OV

Voor het vervoer zouden we willen weten wat voor OV-abonnement je hebt tijdens het weekend.

Wat voor studenten-OV heb je gedurende de activiteit?
Let op: je bent pas lid van de vereniging nadat we je contributie hebben ontvangen. Dit betekent dat je ook pas je boeken kan bestellen nadat je je contributie hebt betaald!