Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Diesborrel
22-04-2021
Verjaardag van De Leidsche Flesch
 • De kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest! De Leidsche Flesch wordt 98 jaar oud, kom jij op ons verjaardagsfeestje? Het is op donderdag 22 april en begint om 17:00. Zelfs het zieke staartje mag meedoen want het wordt gevierd in Gather.town. Je kan kiezen tussen twee verschillende pakketten: een geheel verzorgd borrelpakket of een pakket met alleen glazen.

  BELANGRIJK: de borrelpakketten en glazenpakketten zijn op! Als je je inschrijft mag je tot €9.80 aan borrelartikelen declareren door een foto van de bon te sturen naar de quaestor. Je bent nog steeds van harte welkom bij de borrel.

 • Inschrijving is gesloten

Batavierenrace
23-04-2021
's Werelds grootste estafetteloop
 • 's Werelds grootste estafetteloop gaat in april weer van start! Op 23 en 24 april is het tijd om samen met 25 kandidaten 125 km te lopen tijdens de Batavierenrace, dit jaar in je eigen buurt. Om je conditie weer wat aan te sterken in deze tijd, zullen we dit jaar een Bata-WhatsAppgroep hebben waar we samen met elkaar kunnen trainen. Voel jij je geroepen om deze challenge aan te gaan samen met de SportCie en die 125 km met z’n allen als snelste uit te lopen? Meld je dan nu aan!

  Inschrijven kan tot en met 1 april, vol = vol! Wees er dus op tijd bij!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Excurcie Bierproeverij
07-05-2021
Bij de Leidse brouwerij
 • Altijd al willen weten hoe die gouden vloeistof die we allemaal zo graag dronken in de Foobar nou gemaakt wordt? Duik dan samen met ons op zaterdag 7 mei de wetenschap over bier in! De Excursiecommissie organiseert een online bierproeverij van Leidsch Bier waarbij je meer te horen krijgt over het brouwprocess en je een kijkje in de Leidse brouwerij neemt!

  De proeverij begint om 17:00 en duurt ongeveer 2 uur. Op de dag zelf kan je bij één van de commissieleden de bijbehorende borrelbox ophalen. In de borrelbox zitten 4 verschillende biertjes, versnaperingen en nog veel meer lekkers!

  Inschrijven gaat in tweetallen en kost €5 per persoon. Samen met je (niet-Flesch) huisgenoten of ouders inschrijven kan ook, zij betalen €10. De proeverij alleen volgen is ook mogelijk, dan krijg je wel twee keer zo veel en betaal je €15

 • Schrijf je in voor: 04-05-2021 om 12:00