Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Spellenworkshop
07-06-2023
Wat is erger?
 • Wat is erger? Je hertentamen falen of een boete van 95 euro krijgen voor het fietsen zonder licht? Op woensdag 7 juni om 18.00u gaan we bij de FooBar zelf spellen maken zoals “Shit happens” waar het voorbeeld van kan zijn. Kom vooral als je zelf debiele scenario’s wil ranken zoals vallen in de gracht of een ander spel wil maken. Denk aan ouderwets Ganzenborden, Katan, Machiavelli, Cluedo of heel iets anders. Het is bijvoorbeeld ook heel leuk als je zelf een heel nieuw spel weet te bedenken. We zorgen dat er avondeten is voor maximaal 5 euro. 

 • Schrijf je in voor: 07-06-2023 om 13:30

FooBar Eigenarenborrel
08-06-2023
Met gratis drankjes en snacks
 • Op donderdag 8 juni vieren de eigenaren van de FooBar dat we nog steeds heel goedkoop bier kunnen drinken in ons eigen snellius. Dit vieren we met gratis drankjes en snacks van de frietcie, kom dus vooral langs om mee te borrelen!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Almanakuitreiking
13-06-2023
Ontvang je eigen exemplaar!
 • Al 9 maanden in de maak, maar het is eindelijk tijd om onze baby te ontmoeten. Kom naar de almanakuitreiking op 13 juni, en ontvang je eigen exemplaar van 'Century of Sorcery, Curious Charms and Secretive Spellwork for the Fearless Flescher'. Je kan het boek gratis ophalen, en laten signeren door de commissie. We beginnen om 19:30, maar als je zin hebt om mee te eten van te voren, kan je je inschrijven voor een kookciemaaltijd voor de Beste Reizigersch Neurodiversiteitsdag activiteit (link volgt later). We kunnen niet wachten om onze creatie met jullie te delen!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

SportCie Waterskiën
14-06-2023
Sporten op het water!
 • Het is alweer bijna zomer, de temperatuur begint te stijgen, we hebben steeds meer zonnige dagen en we zitten midden in de stressvolle tentamenperiode. Hoe fijn zou het zijn als je een middagje kan ontsnappen aan de studie stress, en wat is nou een betere studiepauze dan sporten op het water! Beeld je in: vliegen op het water, zonnetje op je gezicht, enkel focussen op niet van je skis afvallen. Hierna voldaan een pilsje in de zon als beloning voor die paar seconden die je waarschijnlijk maar hebt volgehouden zonder te vallen. Wil je ook meedoen aan deze extreem sportieve activiteit op het water? Kom dan mee waterskien met de sportcie op woensdag 14 juni bij Wet 'n Wild The Social Club in Alphen aan den Rijn! 

  Schrijf je in via https://forms.gle/EdgAfiJY42W5XuKYA 

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Lustrum strandfeest
15-06-2023
De laatste lustrumactiviteit van het lustrumjaar
 • Doe mee op donderdag 15 juni aan de laatste lustrumactiviteit: het strandfeest! 🌴🎉  

  Geheel in 1970-thema beginnen we de dag met een ontspannende middag op het strand. Geen georganiseerde activiteiten, gewoon lekker chillen. Neem je eigen drankjes mee, ontspan op het gouden zand en geniet van het rustgevende geluid van de golven op het strand. Je kan patat en snacks mee-eten voor €6 als je je aanmeldt.

  We zijn vanaf 14:00 te vinden op het strand ten zuiden van Strandpaviljoen Willy Zuid.  

  Terwijl de zon ondergaat, verhogen we de energie in het strandhuis Willy Zuid, Boulevard Zeezijde 51. Geniet van 20.00 uur tot 00.00 uur van onbeperkte drankjes terwijl ons getalenteerde DJ-gilde de dansvloer in vuur en vlam zet met hun ongelooflijke beats. Trek je beste hippie outfit aan en maak je klaar om de hele avond te dansen. Er zijn maar 150 plekken voor het feest dus schrijf je snel in voor maar €25.  Schrijf je in voor het eten en/of het feest via https://forms.gle/1kPJQq49wdVtt73c6.  

  Zie je daar! 🌞🌊🎶

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Sweaty Tryhard Gaming avond
19-06-2023
Met klassiekers als Mario Kart
 • De JeuCie is terug met onze laatste activiteit! Op maandag 19 juni van 17.00-23.00 organiseren we de sweaty tryhard gaming avond, met klassiekers als Mario Kart. Meer informatie volgt later. Er zal waarschijnlijk KookCie eten zijn (max 5 euro), dus je kan direct vanuit je college door naar de FooBar om met ons mee te doen.

 • Schrijf je in voor: 19-06-2023 om 13:00

Masterbarbecue
20-06-2023
Door het bestuur
 • Dit stukje is alleen beschikbaar in het Engels

  Summer is almost here and as we are all slowly moving to the end of the academic year, going to exams, we need something to look forward to between all of the studying? Well, we got something! On June 20th starting at 18:00, the board is organising a barbecue at the FooBar! Yay! For the amazing price of just 5€ you can join us for some very good food and great company. And if you recently became a member of De Leidsche Flesch as a master's student, you can even join for free! So we wish you all a good exam period and we’ll hopefully see you on the 20th!

 • Schrijf je in voor: 19-06-2023 om 12:00

Efteling-uitje
21-06-2023
Ben jij ook zo moe?
 • Ben jij ook zo moe van al die tentamens de laatste tijd? Zin in een dagje lol ver weg van de uni? Kom dan mee op woensdag 21 juni naar de Efteling! Vanaf 10 uur zijn de poorten open en we kunnen tot 18u genieten van de vele attracties die deze magische plek te bieden heeft. Schrijf je nu in voor maar €29,50 en dan kopen we een kaartje voor je!

  Inschrijven kan uiterlijk tot en met 9 juni, dus schrijf je snel in! Nadat je je hebt ingeschreven kan je vanaf 12 tot en met 20 juni je kaartje komen ophalen in de FK. Mocht je je kaartje niet kunnen ophalen op een van deze dagen, meld dit dan bij het bestuur.

  Tot de 21e!

 • Schrijf je in voor: 09-06-2023 om 23:59

Zeilweek
28-08-2023
Op de Friese meren!
 • Het is weer zover, de zeilweek staat voor de deur! Van 28 augustus tot 1 september gaan we de Friese meren verkennen en genieten van een ontspannen zeilervaring. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit eerder hebt gezeild, deze week biedt voor iedereen de mogelijkheid om te ontspannen, te chillen en te genieten van het zeilen op de Friese meren!

  Wees er snel bij, want er zijn slechts 24 plaatsen beschikbaar! Als je echter een ervaren zeiler bent en interesse hebt om schipper te worden, stuur dan een appje naar Marnix (zie online almanak voor telefoonnummer) maar schrijf je niet in! Als schipper heb je voorrang op deelname.

  Verder is er een informatieavond op 14 juni dus zet het alvast in je agenda!

 • Schrijf je in voor: 30-06-2023 om 14:02

Eerstejaarsweekend crew/mentor
22-09-2023
Schrijf je in als crew of mentor!
 • Misschien kijk je met nostalgie terug op je eigen eerstejaarsweekend. Gelukkig is het ook heel leuk om mentor of crew te zijn! Dus, wil je helpen het weekend van 22 tot en met 24 september helpen? Als mentor begeleid je samen met je duomentor meer sjaarzen dan je emotioneel aankunt, gelukkig raak je snel gecharmeerd door ze. Als crew help je om eerstejaars en mentoren door dit vermoeiende weekend te slepen. Je helpt bijvoorbeeld bij spelletjes, door dingen klaar te zetten en op te ruimen of door de commissie uit te lachen terwijl ze jankend smoothies maken. Vanaf vrijdagochtend tot en met zondagmiddag verzorgen wij je eten en een slaapplek op locatie. Dit alles voor een zachte prijs van maximaal 35 euro.

 • Inschrijving is gesloten

De Leidsche Flesch vereeuwigd
24-02-2023
Verkoop van het eeuwboek van De Leidsche Flesch
 • De Leidsche Flesch vereeuwigd is het eeuwboek geschreven door de Historische Commissie. Het bevat 300 pagina's aan geschiedenis over de vereniging, van de vroege jaren tot recente historie. Ook staan er interviews met 20 alumni en ereleden, die verhalen vertellen over hun tijd bij De Leidsche Flesch. Het boek kost 7 euro voor leden en alumni. Als u alumnus bent, maar niet in kunt loggen op de website om een boek te kopen, stuur dan een mailtje naar bestuur@deleidscheflesch.nl. Het bestuur helpt u dan verder met het aanschaffen van het boek.

 • Schrijf je in voor: 25-04-2123 om 23:59