Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Eerstejaarsactiviteit - Murder mystery & Spelletjesavond
02-12-2020
Met kaasplankje thuisbezorgd
 • Spanning, mysterie en kaas! Niks is een beter trio voor een geweldige avond. Daarom heeft de Eerstejaarsactiviteitencommissie op woensdag 2 december een Murder Mystery-activiteit gepland. Er is iemand vermoord en er zijn maar liefst 6 verdachten. En of het nog niet lastig genoeg is, ze lijken allemaal een alibi te hebben. Dus hebben we jou nodig om de moord op te lossen!

  Als je een kaasplankje had besteld, zal deze begin volgende week via de post bezorgd worden. Ook als je je niet meer hebt kunnen inschrijven (of niet van kaas houdt) kan je natuurlijk woensdagavond om 19:30 naar de DLF-discord komen.

 • Inschrijving is gesloten

Oud en Kersteklaas
03-12-2020
De pepernoten liggen nog in de winkel van vorig jaar
 • Het wordt alweer warmer, en de zon komt lekker door op het moment dat je het niet verwacht. Juist ja, de Elfstedentocht is preventief gecancelled [sic] omdat de hitterecords gebroken worden in november. Dat mag het plezier van de feestdagen niet drukken en daarom viert de Diχ op donderdag 3 december de feestdagen gecombineerd en omgekeerd. Misschien komt de paashaas zelfs voorbij... Als je je inschrijft voor maandag 30 november 23:59 dan krijg je thuis nog een kleine verrassing afgeleverd. Voor de totale ervaring is het belangrijk om te hebben: (non-)alocoholische bubbels in enige vorm, de mogelijkheid om andere mensen eten voor je te laten maken, liquide gezelligheid in de stijlen kerst en algemeen, kersterige verkleedspullen en een voorbereidend pietendiploma. De inloop is om 17:00 uur en Bohemian Rhapsody speelt om 17:30.

 • Schrijf je in voor: 30-11-2020 om 23:59

De RandomCie in actie!
10-12-2020
Wat zal het zijn?
 • Op donderdag 10 december zal de RandomCie een super leuke activiteit neerzetten! Wat het precies in zal houden, dat zal je zien in de volgende weekmail en op onze sociale mediakanalen (deze zijn onder andere te vinden onder aan de weekmail).

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

AIVD Kerstpuzzel
11-12-2020
Puzzelend de feestdagen door!
 • Wil je in deze decembermaand je hoofd gebruiken en is Advent of Code niet helemaal jouw straatje? Vrees niet, de AIVD kerstpuzzelwedstrijd is er voor jou! Deze puzzel – uitgebracht door onze nationale veiligheidsdienst – bestaat uit diverse cryptische hersenkrakers. Zoals de AIVD zelf al zegt: "De AIVD Kerstpuzzel is een begrip." Lijkt het jou leuk om de puzzel te maken, maar spendeer je deze kerst liever met andere mensen? Ook dat kan met deze puzzel, maak hem bijvoorbeeld samen in een team! Dan kun je ook gelijk een teamnaam bedenken. En nu jullie toch al een team met teamnaam hebben kun je je ook gelijk inschrijven! Schrijf je via de link hieronder samen met andere Flesschers in. Je kan je natuurlijk ook individueel opgeven. Dan ontvang je tussendoor regelmatig updates en tussenscores.

 • Schrijf je in voor: 11-12-2020 om 14:00

BAPC
12-12-2020
Benelux Algorithm Programming Contest
 • Het BAPC (Benelux Algorithm Programming Contest) is een jaarlijkse programmeerwedstrijd voor studenten. Normaal gesproken is er elk jaar een Leidse voorronde, maar die is dit jaar helaas niet doorgegaan. Maar niet getreurd, want er mogen gelukkig wel een paar teams uit Leiden meedoen aan het BAPC. Schrijf je dus snel in voor het BAPC op zaterdag 12 december in een team van 3 en wees erbij! Heb je geen compleet team? Meld je dan individueel aan, dan proberen wij een teams te vormen.

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Online thee-uurtje
01-12-2020
Lekker bijpraten
 • Op dinsdag 1 december is er om 13:00 een thee-uurtje in de DLF-Zoom (er wordt een link gestuurd in de Whatsapp-promogroep). Je mag natuurlijk ook koffie of limonade drinken... Thee is geen vereiste, hoor!

  Bij het thee-uurtje kan je tussen je colleges even gezellig bijpraten met je mede-Flesschers en je weekend-/weekervaringen delen, dus kom vooral langs! Er zal ook iemand van het bestuur zijn, als je vragen hebt kunnen die ook worden beantwoord :)

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier