Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Eerstejaarsweekend
23-09-2022
Kom gezellig mee op het eerstejaarsweekend van de Leidsche Flesch!
  • Leg je φts maar opzij en reis van 23-25 september met ons mee met de tijdmaχne. We gaan weer voor het eerstejaarsweekend naar Someren en jij kan gezellig met ons mee! Het EJW is een unieke kans om de mensen uit je jaarlaag te leren kennen. Studenten van Data Science and Artificial Intelligence, Informatica, Natuurkunde, Sterrenkunde en Wiskunde zullen op dit weekend samenkomen om het een onvergetelijk uitje te maken. Er zal van alles te doen zijn, van scheurbuikschuiven tot nostalχsch feesten. Belangrijk om te weten is dat dit weekend geen ontgroenend karakter heeft. We willen het een weekend maken waar iedereen van kan χnieten! Voor €70 heb je een slaapplaats, voldoende te eten en vrienden voor de rest van je studententijd. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken dat je colleges mist, want er is rekening gehouden met dit weekend bij het maken van de roosters. Vol = vol, dus schrijf je snel in!

  • Schrijf je in voor: 01-09-2022 om 16:42

Eerstejaarsweekend mentor/crew
23-09-2022
Help mee als mentor of crew op het EJW!
  • Misschien kijk je met nostalχi terug op je eigen eerstejaarsweekend. Gelukkig is het ook heel leuk om mentor of crew te zijn! Dus, wil je helpen het weekend van 24 september honderden sjaarzen een tijdmaχine in duwen? Als mentor begeleid je samen met je duomentor meer sjaarzen dan je emotioneel aankunt, gelukkig raak je snel gecharmeerd door ze. Als crew help je om eerstejaars en mentoren door een geoliede tijdmaχine te slepen. Je helpt bijvoorbeeld bij spelletjes, door dingen klaar te zetten en op te ruimen of door de commissie uit te lachen terwijl ze jankend smoothies maken. Vanaf vrijdag tot zondagmiddag verzorgen wij je eten en een slaapplek op locatie. Dit alles voor een zachte prijs van maximaal 20 euro

  • Schrijf je in voor: 11-09-2022 om 23:59

Lustrumgala - leden
04-11-2022
Het 100ste jaar begint groots!
  • Een lustrum? Een gala? Een kasteel in Limburg? Een diner? Een overnachting? Een borrel? Allemaal met onbeperkte drank? En ook nog een brunch? Dat allemaal voor maximaal €115 (of maximaal €160 voor externen en alumni)! Natuurlijk, ik schrijf me meteen in voor het lustrumgala op 4 november!
    Wil jij ook naar het lustrumgala? Je kan je nu inschrijven via de link. Als je je op de interesselijst hebt ingeschreven krijg je tot 1 juli voorrang als de lijst vol raakt, dus schrijf je snel in!

    Let op: je inschrijving is pas compleet als je hebt betaald! We begrijpen dat dit een groot bedrag is om nu al te betalen. Neem daarom contact op met het bestuur als dit een financieel probleem is, dan kijken we samen naar een oplossing.

  • Schrijf je in voor: 01-08-2022 om 16:02