Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Inhousedag Sentillia
18-10-2023
Bedrijfsbezoek met gratis eten & reiskosten!
 • Maak je klaar voor een fantastisch evenement dat plaatsvindt bij Sentillia's kantoor aan de Zuidas in Amsterdam!

  Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om te werken in softwareontwikkeling en crypto? Dan is dit de activiteit voor jou! Op 18 oktober vanaf 15:00 uur organiseert Sentillia met ons een Inhousedag op hun kantoor op de Zuidas.

  Doe mee met een coding bingo, waar geweldige prijzen vallen te verdienen! Vergeet niet je eigen laptop mee te nemen om je eigen programmeerskills te laten zien! Bovendien is er gratis pizza en volop snacks, en worden de reiskosten (d.w.z. de treinrit van Leiden Centraal naar Amsterdam Zuid en terug) vergoed!

  De locatie is Zuidplein 136, 1077 XV, in de World Trade Center Tower H, op de 16e verdieping, en de activiteit zal doorgaan tot ongeveer 19:00 uur. Het programma wordt op een later tijdstip gedeeld voor de activiteit.

 • Schrijf je in voor: 17-10-2023 om 10:00

Eerstejaars BBQ
27-09-2023
Kom naar de Jungle BBQook!
 • In het hart van de Foobar en de Footuin, op 27 september om 18:00 uur, ontvouwt zich de Jungle BBQook. Herbeleef de geest van Junglebook, terwijl de aroma's van barbecues de lucht vullen. Verzamel je met nieuwe vrienden en deel verhalen zoals Mowgli deed met Baloo en Bagheera. Onder een met sterren verlichte hemel geniet je van heerlijk eten te midden van gelach en kameraadschap. Doe mee aan een onvergetelijk avontuur bij de Jungle BBQook, waar verhalen verweven raken met het wild.

  De BBQ kost €5 voor eerstejaars en €7.50 voor andere leden.

 • Schrijf je in voor: 27-09-2023 om 17:00

Leids Kampioenschap Programmeren
30-09-2023
Vind jij het leuk om algoritmische puzzels op te lossen?
 • Vind jij het leuk om algoritmische puzzels op te lossen? Heb jij het in je om sneller en exacter te programmeren dan andere Leidenaren? Schrijf dan in voor het door Netcompany gesponsorde Leids Kampioenschap Programmeren! Los met een team van maximaal 3 personen zoveel mogelijk programmeer puzzels op en maak kans om door te stromen naar het BAPC (Benelux Algorithm Programming Contest) en een prijs van ons!

  Het LKP wordt gehouden 30 september van 10:00 tot 18:00 in het Snellius. Als je het fijn vind om van tevoren nog een keer te oefenen, is er ook een oefensessie op 27 september van 15:00 tot 17:00 in het Snellius, waar je kennis kan maken met de soorten vragen die je zal krijgen.

 • Schrijf je in voor: 28-09-2023 om 23:59

Commissie-interesselunch
05-10-2023
Met gratis lunch!
 • Weet je nog niet zo goed wat een commissie nou precies inhoudt, ben je hartstikke benieuwd naar welke commissies er dit jaar geformeerd worden of heb je vooral gewoon zin in gratis lunch? Kom dan vooral naar de commissie-interesselunch op vrijdag 5 oktober van 12:45 tot 13:10 in de Sitterzaal! Er zal een presentatie gegeven worden door de assessor intern, waarbij er meer informatie over de aankomende commissies en de bestaande gilden verteld wordt, en je uiteraard al je overige vragen over commissies en gilden kan stellen! We zien je hopelijk daar :)

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

De Leidsche Flesch vereeuwigd
24-02-2023
Verkoop van het eeuwboek van De Leidsche Flesch
 • De Leidsche Flesch vereeuwigd is het eeuwboek geschreven door de Historische Commissie. Het bevat 300 pagina's aan geschiedenis over de vereniging, van de vroege jaren tot recente historie. Ook staan er interviews met 20 alumni en ereleden, die verhalen vertellen over hun tijd bij De Leidsche Flesch. Het boek kost 7 euro voor leden en alumni. Als u alumnus bent, maar niet in kunt loggen op de website om een boek te kopen, stuur dan een mailtje naar bestuur@deleidscheflesch.nl. Het bestuur helpt u dan verder met het aanschaffen van het boek.

 • Schrijf je in voor: 25-04-2123 om 23:59