Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Jagen op die blagen
26-01-2022
Catch them all!
  • Heb jij zin om even niet die voldoendes achterna te zitten? Even iets anders doen dan je neus in de boeken? Steek dan je neus in de wind en ga de Pokémon of je mede-Flesschers achterna! De SportCie maakt woensdag 26 januari tussen 16:15-18:15 de binnenstad onveilig met 2 wilde jachten, dus laad je geweer oftelefoon op en wandel of ren met ons mee! Je kan kiezen voor Pokémon Go of voor Jachtseizoen. Voordat de activiteit begint, is het handig om alvast dan wel de Pokémon Go of de Jachtseizoen app te downloaden en een account aan te maken. Later krijg je nog een mail met de startplek en dergelijken.

  • Schrijf je in voor: 26-01-2022 om 12:00

Online AT-borrel
27-01-2022
Even relaxen na je tentamen
  • Heb je er ook weer tentamens op zitten en kijk je uit naar een moment om even bij te komen? Kom naar de online After-Tentamenborrel! De AT-borrels vinden plaats op dinsdag 11 januari, donderdag 20 januari en donderdag 27 januari tussen 20:00-21:00 in de DLF Discord. Als je een tentamen hebt gemaakt kan je naar de FK komen om een drankje op te halen.

  • Schrijf je in voor: 26-01-2022 om 00:19

Sine Regno
02-02-2022
Bestuur Grenzeloosch keert terug!
  • Jawel hoor! Het is eindelijk weer zo ver: e.t. Grenzeloosch keert weer terug van nooit-weggeweest om voor iedereen een enorme fuif te organiseren. De kroon, de NEXT en de hut blijven ditmaal gespaard, maar de drank zal nog zeker aanwezig zijn. Kom daarom vooral naar de Sine Regno, en feest met ons mee op 2, 3 en 4 februari. Tijdens de Sine Regno is het bestuur afwezig en nemen wij het stokje weer van hen over om het snellius en omstreken weer om te toveren in de gouden gisterjaren van 2020-2021! Je bent any-time welkom om met ons te vibreren en te fuifen in de FK, naast de geweldige activiteiten die we organiseren. 2 februari nemen we jullie mee om weer een van onze fantastische sportsessies te doen, om weer een goede dosis nostalgie te krijgen naar het afgelopen collegejaar. 3 februari zijn de slimmerikken aan de beurt om ons te helpen met de NRC puzzel, het zou natuurlijk geen grenzeloosch gefuif zijn zonder onze geliefde puzzel. 4 februari is dan de knaller: we gaan koken met Ketel! Pak allemaal de overheerlijke ambachtelijke graanjenever erbij om te zien hoe veelzijdig dat godenspijs nou echt is. Wat we gaan koken blijft nog even geheim, maar het wordt hoe dan ook een maaltijd zoals je die nog nooit gehad hebt. Wij regelen de ingrediënten, en samen maken we het grenzeloosch gezellig. Kortom: daar moet je bij zijn!

  • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier