Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Bedrijvendiner
07-03-2024
gratis diner met mensen uit het bedrijfsleven!
 • Op donderdag 7 maart komt er een populair activiteit terug, namelijk het Bedrijvendiner! Donderdag 7 maart, om 18:00 zal er een gratis 3-gangen diner zijn om kennis te maken met je toekomst! Ontmoet de mensen achter de bedrijven als PWC, Fortezza en nog een mysterieus bedrijf onder het genot van lekker eten!

  Het enige wat je moet doen is je CV sturen naar bedrijvendiner@deleidscheflesch.nl. Je CV zal, geanonimiseerd(!) door ons geselecteerd worden voor deelname. De deadline voor je CV opsturen is 22 februari 23.59.

  De locatie is Einstein Leiden (Nieuwe Rijn 19)!

  Schrijf je in en hopelijk tot dan!

 • Inschrijving is gesloten

Luxe Lunchlezing El Niño
13-03-2024
gratis lunch & lezing!
 • in Huygens 2.11/2.14 om 13.15!

  Meer informatie volgt! Maar er zal gratis luxe lunch zijn!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Interfacultair feest 2024
06-03-2024
"Colorful Interaction"
 • Op 6 maart aanstaande vindt de volgende editie van het InFaFe plaats! Het belooft een spetterend feest in Club Kiki te worden en het thema dit jaar is "Colorful Interaction". Trek dus al je kleurrijke kleding uit de kast en koop snel je kaartje!

  Dit is een feest dat door 10 studieverenigingen en het StOP worden georganiseerd: B.I.L., CoDe, De Leidsche Fles, Emile, HSVL, J.F.V. Grotius, Labyrint, L.P.S.V. "Aesculapius", M.F.L.S. en SPIL. Alle studenten uit Leiden zijn welkom!

  Voor maar 8 euro scoor jij je kaartje hier en volg @infafe.leiden voor alle updates. Zien we jou daar?

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Luxe tostilunch
08-03-2024
Tosti's zoals je ze nog nooit hebt gezien
 • Je favoriete lunchpauzeactiviteit is eindelijk weer terug: de tostilunches! Maar niet je gewone tostilunch, een luxe tostilunch!! Op vrijdag 8 maart kun je voor maar 1,50 euro van onbeperkt tosti's met alle mogelijke en onmogelijke combinaties van sauzen genieten. Klinkt als de beste lunch ooit? Dan zien we je vrijdag om 12.45 in de FooBar!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

🎓 Pubquiz: De Slimste Mens Editie! 🧠
12-03-2024
Ben jij de slimste mens van de FooBar?
 • Op dinsdag 12 maart is het weer zover: beleef de ultieme pubquiz-ervaring geïnspireerd op het bekroonde tv-programma "De Slimste Mens" in de FooBar! Een avond vol slimme hersenkrakers, lachwekkende vragen en natuurlijk de kans om jezelf te bewijzen als de Slimste Mens van de avond.

  Verwacht een reeks uitdagende rondes direct uit de wereld van "De Slimste Mens", waarbij de plaatjesronde, "wat weet u van?" en de finale je kennis op de proef stellen. Een avond vol spanning, strategie en, bovenal, veel plezier! Test je kennis, versla je vrienden (en professoren!) en claim de titel van Slimste Mens van de FooBar. Geen zorgen over lege magen, de FrietCie voorziet iedreen van gratis snacks om het energieniveau op peil te houden.

  Mis dit niet! Noteer 12 maart, 19:00 in je agenda en nodig je slimste vrienden uit! Deelname is gratis, en je kan een team vormen van max. 6 personen We zien je graag in de FooBar voor een avond die je hersenen op scherp zet. Tot dan! 🌟🎓

 • Schrijf je in voor: 12-03-2024 om 12:00

Cocktail Night
13-03-2024
met de mastercie!
 • As a master student you likely have already mastered your field of study. But have you ever thought about mastering the science of... Mixology?

  Jump head first into the wonderful field of Mixology! The cocktail night is the next great activity the Master Commissie has prepared for you where you can showcase your mixing prowess, learn how to mix drinks and most importantly, enjoy the fruits(drinks?) of your labor! During the cocktail night we will provide everything you need to craft perfect drinks for only (max) 6.50 euros per person! There will also be the opportunity to order pizza with us for max. 6 euros (for certain pizzas)!  Sign up and we hope to see you at the Foobar, March 13th, starting at 18:00!

 • Schrijf je in voor: 13-03-2024 om 13:00

ICT-avond maart
15-03-2024
Kom sleutelen aan de Flesch-ICT!
 • Ben jij ook zo benieuwd hoe de ICT van de Flesch werkt? Heb jij ideeën voor dingen die beter kunnen of lijkt het je leuk om te sleutelen aan lopende projecten? Kom vooral naar de ICT avond op 15 maart De avond is van 18:00 tot 23:00 en je kunt mee eten bestellen. Geen zorgen als je geen ervaring hebt, er zijn altijd mensen aanwezig, zoals de assessor ICT, om je te helpen als je er even niet uitkomt. Tot snel!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Acts open podium
18-03-2024
Laat je creativiteit zien!
 • Ben jij een douchesinger die altijd al eens heeft gedroomd van een podiumervaring? Of ben je gewoon op zoek naar een excuus om je ongewone talenten aan de wereld te laten zien? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

  Bij ons open podium verwelkomen we alles en iedereen (ook niet-Flesschers), of je nu denkt dat je grappen flauw zijn, je dansmoves hilarisch zijn, je net niet altijd de goede noot raakt of je goocheltrucs verre van indrukwekkend zijn. Het gaat niet om perfectie, maar om het delen van jouw unieke gave met een publiek dat er net zoveel van zal genieten als jijzelf.

  Dus gooi al je bescheidenheid overboord en sluit je aan bij ons op maandag 18 maart om 19:15 in Bierlokaal De Veste. Het wordt een avond vol met verbazingwekkende (of op zijn minst vermakelijke) artistieke vertoningen, waarbij alles kan en (net niet) alles mag. Wie weet ontdekken we samen de ware meester van de onvolmaaktheid! Schrijf je nu in als act!

 • Schrijf je in voor: 08-03-2024 om 23:59

BBM Labcoat Party
20-03-2024
Feest van de Bètabanenmarkt
 • 🌴 Join us at NEXT Leiden for the ultimate Labcoats Jungle Bash! 🎉
  Embrace the jungle theme! Wear your wildest animal prints, tropical attire, or unleash your inner explorer. 🐅

  🎟️ Details:
  Date: 20th of March
  Time: 22.00-03.00
  Location: NEXT Leiden

  💸 Tickets:
  Price: €3,75
  Garderobe: €2,00 cash

  🚪 Doors close at 00.00, so arrive early! First 50 get a free welcome shot!

  Get your tickets now by clicking here and let's turn NEXT Leiden into a wild jungle party! 🦁🌴🎶

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

W4Kangoeroe
21-03-2024
Jaarlijkse Wiskunde Wedstrijd
 • Of het nou in de naam is van de nostalgie naar de enige toets in de middelbare waar je zin in had, een groot plezier voor puzzelen of het verlangen naar een mooie prijs, er is genoeg reden om uit te kijken naar nieuwe verse editie van de w4kangoeroewedstrijd, waar nu ook een versie voor WO van gemaakt wordt! 30 uitdagende meerkeuzeopgaven in 70 minuten tijd, waar geen hogere wiskunde voor nodig is; je hoeft dus ook geen wiskundestudent zijn om mee te doen. Op 21 maart van 15:15 tot 17:00 is jouw kans om mee te doen in lokaal SN402. Schrijf je in op de site van De Leidsche Flesch en doe mee!

 • Inschrijving is gesloten

Batavierenrace
24-05-2024
Wordt één van onze 25 lopers!
 • Ook dit jaar doet de flesch weer mee op 24 en 25 mei aan de jaarlijkse Batavierenrace. Dit is een race waarbij deelnemers van Nijmegen naar Enschede zullen lopen. In 25 etappes zullen we als team over het hele weekend ruim 175 kilometer lopen. Lijkt het jou nou leuk om hieraan deel te nemen en het als vereniging op te nemen tegen alle andere verenigingen? Schrijf je dan vooral in via onderstaande link.

 • Schrijf je in voor: 24-05-2024 om 12:00

Interesselijst KAMP
17-11-2123
Natuur, frisse lucht, kampvuurtjes
 • Natuur, frisse lucht, kampvuurtjes. Heb jij ook altijd al willen kamperen met al je vrienden? Dit kan zomaar realiteit worden. Wij willen een kamp organiseren voor De Leidsche Flesch. Voordat we kunnen beginnen, peilen we het enthousiasme van de leden. Dus, ben jij geïnteresseerd? Klik op de link en vul de vragenlijst in.

  Lieve groet, de toekomstige KAMPCIE.

 • Inschrijving is gesloten

De Leidsche Flesch vereeuwigd
25-04-2123
Verkoop van het eeuwboek van De Leidsche Flesch
 • De Leidsche Flesch vereeuwigd is het eeuwboek geschreven door de Historische Commissie. Het bevat 300 pagina's aan geschiedenis over de vereniging, van de vroege jaren tot recente historie. Ook staan er interviews met 20 alumni en ereleden, die verhalen vertellen over hun tijd bij De Leidsche Flesch. Het boek kost 7 euro voor leden en alumni. Als u alumnus bent, maar niet in kunt loggen op de website om een boek te kopen, stuur dan een mailtje naar bestuur@deleidscheflesch.nl. Het bestuur helpt u dan verder met het aanschaffen van het boek.

 • Schrijf je in voor: 25-04-2123 om 23:59