Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Carrièresymposium
25-02-2021
Met thema: The Art of Data!
 • Geen idee wat je na je studie wilt gaan doen? Niet eens een idee wat er allemaal mogelijk is? Of wil je gewoon een aantal leuke lezingen meemaken? Op donderdag 25 februari zullen zes verschillende bedrijven een kijkje geven in de nieuwste technologieën en de meest vooruitstrevende methodes van data verkrijgen, verwerken, visualiseren en/of interpreteren die ze hebben. Bekijk vooral de inschrijfpagina voor een overzicht van de sprekers en onderwerpen.  

 • Schrijf je in voor: 25-02-2021 om 14:00

Among us game-avondje
25-01-2021
Voor een leuk avondje tijdens de lockdown
 • Er is een lockdown onder ons! We zitten weer binnen en dat is vet sad. Gelukkig heeft de Flesch voor jou het antwoord: een avondje heel hard je best doen om niet te verraden dat je iedereen bedriegt. Dit doen we natuurlijk met het spel Among Us. Maandag 25 januari om 20:00u in de DLF-Discord is het zo ver. Tot dan!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Online Filmavond
02-02-2021
Gezelligheid via Netfilx Party
 • Laten we een film gaan kijken, samen, online! Welke? Dat kan jij bepalen door te stemmen op je favoriet. De meest gestemde film kijken we dan op dinsdag 2 februari vanaf 20:00 via Netflix Party, zodat we de film tegelijk kunnen kijken. Ook gebruiken we Zoom, om de online kijkervaring compleet te maken. De links zullen via Whatsapp en Discord gedeeld worden, dus kies een film en wees erbij!

 • Schrijf je in voor: 06-02-2021 om 15:00

Lunchlezing QuTech
03-02-2021
Duik in de wereld van quantum computers!
 • Hoofd van de QuTech Academy, Menno Veldhorst, heeft recent een paper bij Nature ingediend waarover hij ons een exclusief kijkje kan geven. Hij zal een lezing geven getiteld "'s Werelds krachtigste quantum computer op basis van halfgeleiders en waarom dat belangrijk is" op woensdag 3 februari om 13:00. Als je geinteresseerd bent in quantum computers is dit lezing waar je bij moet zijn.

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Praesidium Proeverij
04-02-2021
Hoe zou dat smaken?
 • De tentamens zijn (bijna) voorbij, een nieuw semester met nieuwe vakken ligt weer aan de horizon, maar voordat het echt begint is het tijd om eventjes rust te nemen en te genieten. En genieten, dat doe je met maten. Kom daarom vooral naar de Praesidium Proeverij op donderdag 4 februari! Wat er zal worden geproefd hoor je later :D We beginnen om 20:00 in de DLF-Discord. Wees erbij en laat je smaakpapillen overdonderd worden!

 • Schrijf je in voor: 02-02-2021 om 12:00

Git workshop
09-02-2021
Puzzelen met versies
 • Het tweede semester komt er weer aan, en helaas kunnen we nog niet samen in de computerzalen werken. Gelukkig zijn er genoeg tools die online samenwerking en versiebeheer makkelijker maken. Om jullie hiermee te helpen, geven wij op dinsdag 9 februari om 19:30 een Git workshop! Git helpt je om versies van je code bij te houden, en werkt heel goed als je met meerdere mensen aan een project werkt.

  Tijdens deze workshop leer je de basiscommando's door middel van een hoop puzzels en raadsels. Ga de uitdaging aan en los samen met andere Flesschers het mysterie op. 

 • Schrijf je in voor: 08-02-2021 om 22:00

Online thee-uurtje
26-01-2021
Lekker bijpraten
 • Op dinsdag 26 januari is er om 13:00 een thee-uurtje in de DLF-Zoom, met bestuur "Dageraad" dit keer. Er wordt een link gestuurd in de Whatsapp-promogroep. Je mag natuurlijk ook koffie of limonade drinken... Thee is geen vereiste, hoor!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier