Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Bedrijvenmarkt
21-05-2024
Denk jij al na over je carrière?
 • Om in een korte periode met verschillende bedrijven te praten en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, is er een activiteit voor jou! Kom op dinsdag 21 mei vanaf 17:00 uur naar de jaarlijkse Bedrijvenmarkt, volledig verzorgd met gratis eten gedurende de avond!

  Er zullen zes bedrijven aanwezig zijn met wie je informeel kennis kan maken, deze zijn:

  DSW Zorgverzekeraar - Een zorgverzekeraar die werkt voor derde partijen aan IT-oplossingen in de gezondheidszorgsector. Ze bieden traineeships, stages, startersbanen en professioneel werk aan.

  Swift - Een groot bedrijf in de fintechsector dat zich richt op betaaltransacties. Ze zijn 's werelds toonaangevende aanbieder van veilige financiële berichtendiensten. Ze bieden veel internationale kansen en stages voor studenten aan.

  Lime Technologies - Customer Relationship Management met een twist! Een kleiner, internationaal gericht bedrijf dat IT-oplossingen biedt aan externe bedrijven. Ze bieden een traineeships en startersbanen aan in de regio Leiden.

  Northpool - Een in Leiden gevestigd bedrijf dat zich richt op energiehandel in de financiële wereld. Ze bieden stages en fulltime banen aan.

  Netcompany - Een consultancy gevestigd in Delft die zich richt op de digitale transformatie in zowel publieke als private ondernemingen. Ze bieden startersfuncties aan met veel doorgroeimogelijkheden.

  RailCube - RailCube zoekt naar digitale oplossingen en optimalisaties voor logistieke processen op het spoor. Data-gedreven oplossingen zorgen voor hogere veiligheid, efficiëntie en stiptheid van. Op dit moment hebben ze geen open vacatures, maar maak vooral kennis met ze!

  Meer weten? Sommige van deze bedrijven hebben ook een pagina op onze site!

  De activiteit vindt plaats in de oude Foobar en het bestuur zal gratis catering van Woo Ping verzorgen voor deelnemers! Wees er vooral bij en leer je leven na je studie kennen! 

 • Inschrijving is gesloten

D&D met Fortezza
28-05-2024
D&D'ers assemble!
 • Dinsdag 28 mei, vanaf 18.00, is er de gloednieuwe Dungeons and Dragons-avond met Fortezza! Of je nou ervaren bent, het een jaar geleden voor het laatst hebt gespeeld of het nog nooit hebt gedaan, als je geïnteresseerd bent, schrijf je in! Er zal eten zijn (hierover wordt later nog gecommuniceerd) en je kan op de avond zelf aangeven met wie je aan tafel wilt zitten, afhankelijk van de DM's.

  Let op! Er zijn beperkt plekken (o.b.v. het aantal Dungeon Masters), dus schrijf je snel in!

 • Schrijf je in voor: 28-05-2024 om 16:00

Batavierenrace
24-05-2024
Wordt één van onze 25 lopers!
 • Ook dit jaar doet de Flesch weer mee aan de jaarlijkse Batavierenrace op 24 en 25 mei. Dit is een race waarbij deelnemers van Nijmegen naar Enschede zullen lopen. In 25 etappes zullen we als team over het hele weekend ruim 175 kilometer lopen. Lijkt het jou nou leuk om hieraan deel te nemen en het als vereniging op te nemen tegen alle andere verenigingen? Schrijf je dan vooral in via onderstaande link.

 • Schrijf je in voor: 24-05-2024 om 12:00

Astropubquiz (met Kaiser en de PubquizCie)
27-05-2024
Test je galactisch brein voor de eeuwige opscheprechten
 • Lieve allemaal, het is weer tijd voor een PubQuiz!

  Dit keer georganiseerd de PubQuizCie in samenwerking met Kaiser een pubquiz met een astronomisch tintje. Breng je team bijeen, scherp je kennis aan en maak je klaar voor een kosmische uitdaging die je niet snel zult vergeten.

  Laat je verbluffen door vragen over sterren, planeten, zwarte gaten en meer terwijl je samen met vrienden en mede-ruimtevaarders een kosmische avond vol kennis en plezier beleeft.

  Schrijf je in, stap in je ruimteschip, en meet ons op 27 mei om 19:00 in de Fusie voor een avond met onvergetelijke feitjes en brein krakende vragen. Met gratis snacks ben je vast helemaal klaar om de andere teams te verslaan en een mooie prijs te winnen!

 • Schrijf je in voor: 27-05-2024 om 22:00

Jonge-Alumniborrel en feest
14-06-2024
Jonge-Alumniborrel en feest
 • Op vrijdag 14 juni organiseren we een jonge-alumniborrel om gezellig bij te praten met (voormalige) studievrienden onder het genot van een hapje en een drankje. De bar zal open gaan om 17.00 uur. Op deze avond zullen we samen pizza’s maken.

  Na de borrel zal er in de Hut van Ome Henne een jonge-alumnifeest plaatsvinden! De deuren gaan daar rond 23.00 uur open. In totaal zal het maximaal €25,- kosten.

 • Schrijf je in voor: 12-06-2024 om 13:00

Eftelinguitje
25-06-2024
Kom mee naar de Efteling!
 • Het wordt zomer, en wat kun je beter in de zomer doen dan naar de Efteling! Droomvlucht, Joris en de Draak, of Sprookjesbos, geniet de leukste attracties in het leukste pretpark met Flesschers. Kom op dinsdag 25 juni mee naar Noord-Brabant!

 • Schrijf je in voor: 30-05-2024 om 23:59

Kamp
04-07-2024
"Groep 8 kamp"
 • Kamperen, bonte avond, eieren overgooien en nog veel meer, want de Flesch gaat op groep 8 kamp!

  Wil jij je leukste basisschoolherinneringen herbeleven, nog een keer beter overdoen, of inhalen voor deze gemiste ervaring? Houd dat 4 tot 6 juli vrij in je agenda en schrijf je in voor 20 juni!

  Tot dan!

 • Schrijf je in voor: 20-06-2024 om 23:59

Eerstejaarsweekend - mentoren en crew
20-09-2024
Ga met ons mee voor weer een banger weekend in Someren!
 • Komt dat zien, de inschrijflijst voor het Eerstejaarsweekend voor mentoren en crew is geopend! Ga met ons mee van 20 tot 22 september voor weer een banger weekend in Someren. Als mentor begeleid je met je duomentor een groepje eerstejaars door verschillende activiteiten en spellen. Aan jullie de schone taak om deze kneedbare zieltjes zich op hun gemak te laten voelen en en te zien bloeien. Als crewer heb je met name een hele gezellige tijd met andere ouderejaars. Daarnaast ben je uitverkoren om de mentoren en commissie te ondersteunen bij verschillende activiteiten en taken zoals het smoothies verzorgen, busje cruisen, opruimen etc. Was je nou zelf niet eerder mee op een EJW? Geen probleem, je wordt met open armen ontvangen! Voor maximaal 45 euro geven wij jou dit weekend een slaapplek, eten, activiteiten en gezelligheid.

  Let op: Als je je inschrijft, is dat nog geen garantie dat je ook ingedeeld wordt. Dit zal te zijner tijd bekendgemaakt worden. De uitschrijfdeadline is zondag 25 augustus.

 • Schrijf je in voor: 26-05-2024 om 23:59

De Leidsche Flesch vereeuwigd
25-04-2123
Verkoop van het eeuwboek van De Leidsche Flesch
 • De Leidsche Flesch vereeuwigd is het eeuwboek geschreven door de Historische Commissie. Het bevat 300 pagina's aan geschiedenis over de vereniging, van de vroege jaren tot recente historie. Ook staan er interviews met 20 alumni en ereleden, die verhalen vertellen over hun tijd bij De Leidsche Flesch. Het boek kost 7 euro voor leden en alumni. Als u alumnus bent, maar niet in kunt loggen op de website om een boek te kopen, stuur dan een mailtje naar bestuur@deleidscheflesch.nl. Het bestuur helpt u dan verder met het aanschaffen van het boek.

 • Schrijf je in voor: 25-04-2123 om 23:59