Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Eerstejaarsweekend
24-09-2021
Leer je mede-eerstejaars kennen op een troπsch eiland!
 • Ahoi! Het Eerstejaarsweekend met het thema 'πraten gestrand op een troπsch eiland' komt steeds dichterbij! Van 24 tot en met 26 september gaan we naar De Hoof in Someren. Ben jij eerstejaars? Schrijf je dan nu in, want vol=vol! Dit weekend wil je echt niet missen, het is de perfecte kans om je medestudenten beter te leren kennen! Tweedejaarsstudenten zijn dit jaar ook van harte welkom. Deelname aan het weekend kost €65,-. In deze prijs zit het eten op vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend inbegrepen, en alle activiteiten die je doet gedurende het weekend. Wij kijken er al heel erg naar uit, jij ook?

  Check ook onze website voor alle informatie (over onder andere het programma), en vergeet ons niet te volgen op instagram!
  Website: defles.ch/ejw.
  Instagram: @ejw_deleidscheflesch

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Eerstejaarsactiviteit - BBQ
30-09-2021
Eerstejaarsbarbecue
 • Sta jij ook te brullen om je medestudenten (nog) beter te leren kennen? Dat komt goed uit, want op 30 september kan je dan eindelijk weer naar de (te) lang verwachte eerstejaarsbarbecue!! Kom vanaf 17:30 naar de FooBar voor een goed stuk (vega)vlees, een fris drankje, of een cryogeen ijsje. Daar waar rook is, is vlees!,... en gezelligheid, dus kom vooral! 😁

  Let op, vanwege de huidige coronamaatregelen heb je een geldige CoronaCheck-app QR-code nodig. Meedoen kost €5 voor eerstejaars en €7,50 voor ouderejaars.

 • Schrijf je in voor: 28-09-2021 om 23:59

Master Meetings
20-09-2021
Leer je mede-masters kennen
 • Beste masterstudent,

  Over een paar weken begint het studiejaar weer. Of je nu al in Leiden studeerde of net bent verhuisd, na een jaar online studeren zal het weer even wennen zijn om in de collegezalen te zitten. Om het jaar goed te beginnen biedt De Leidsche Flesch de Master Meetings aan.

  Bij de Master Meetings word je ingedeeld in een groep van masterstudenten. Tijdens de eerste twee maanden komen jullie regelmatig bij elkaar in de lunchpauze. In elke groep zal een masterstudent zitten die al langer in Leiden rondloopt, die ook voor snacks zal zorgen. Verder is er ruimte om vragen te stellen over het studeren, of gewoon gezellig te kletsen. Daarnaast is het ook mogelijk om met je groep langs belangrijke mensen binnen je opleiding te gaan, zodat je weet waar je hen kan vinden.

  Vind je het leuk om aan het begin van het jaar wekelijks te lunchen met een groepje medestudenten? Meld je dan aan voor de Master Meetings via de link hieronder. Rond het begin van het semester zullen we contact met je opnemen, en zul je samen met je groep een moment kiezen om bij elkaar te komen. De eerste bijeenkomst zal op maandag 20 september plaatsvinden. We hopen je daar te zien!

 • Inschrijving is gesloten

Tweedejaarsmentoraat
20-09-2021
Speciaal voor tweedejaars
 • Het studiejaar begint weer. Na een jaar online studeren zal het even wennen zijn om weer in de collegezalen te zitten. Om je te helpen met deze overgang biedt De Leidsche Flesch speciaal voor tweedejaarsstudenten een mentoraat aan. Dit zal misschien wat lijken op het mentoraat dat je afgelopen jaar als eerstejaars hebt gevolgd. Het tweedejaarsmentoraat is vrijwillig, vrijblijvend en vooral bedoeld om je op weg te helpen met de overgang naar fysiek studeren, en (opnieuw) contact te leggen met je medestudenten.

  Je wordt ingedeeld in een mentorgroepje en zal worden begeleid door een ouderejaars. Het is mogelijk om aan te geven met wie je in een groepje wil. In de eerste twee maanden komen jullie wekelijks bij elkaar tijdens de lunchpauze. De mentor zal voor koekjes zorgen, en er is ruimte om vragen te stellen over het studeren, of gewoon gezellig te kletsen. Verder is het ook mogelijk om met je groepje langs belangrijke mensen binnen je opleiding te gaan, zodat je weet waar je hen kan vinden, of langs te komen bij de studiesessies van De Leidsche Flesch.

  P.S. Er wordt nog gezocht naar mentoren! Ben je ouderejaars en wil je graag mentor zijn? Mail naar onderwijs@deleidscheflesch.nl.

 • Inschrijving is gesloten

Eerstejaarsweekend mentor/crew
24-09-2021
Schrijf je nu in!
 • Ahoi! Het eerstejaarsweekend met het thema 'πraten gestrand op een troπsch eiland' komt steeds dichterbij! Van vrijdag 24 tot zondag 26 september gaan we een heel tof weekend neerzetten op De Hoof in Someren. Hierbij hebben we hulp nodig van Mentoren en Crew, dus wil je ons helpen het weekend te laten slagen, schrijf je dan snel in!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier

Leidsch Kampioenschap Programmeren 2021
09-10-2021
Programmeerwedstrijd
 • Hou je van puzzels, programmeren en ballonnen? Kom dan op zaterdag 9 oktober naar het Leidsch Kampioenschap Programmeren. De activiteit zal de hele dag duren. Bij deze programmeerwedstrijd los je in teams van 3 samen verschillende problemen op. Je hebt geen toegang tot internet, maar je kan zowel in C++, Java als Python programmeren. De beste teams gaan door naar de volgende ronde, waarin je tegen alle studententeams in de Benelux strijdt. Of je nou wil strijden voor de eerste plek of gewoon een keer een programmeerwedstrijd wil meemaken, trommel twee vrienden op en schrijf je in!

 • Er is voor deze activiteit geen online inschrijfformulier