Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Zeilweek Schippers
26-08-2024
Wil jij een zeilboot besturen?
 • Ahoy Flesschers!
  De zomer zal de jaarlijkse zeilweek weer plaatsvinden! Dit is de perfecte gelegenheid om met je vrienden een week lang te gaan varen, genieten van de wind in je zeilen en samen Friesland onveilig te maken. Echter, deze week kan niet plaatsvinden zonder de hulp van mensen met zeilervaring. Daarom zoeken wij mensen met zeilervaring die schipper willen zijn tijdens de zeilweek. 

 • Inschrijving is gesloten

Zeilweek Deelnemers
26-08-2024
Kom gezellig samen met Fleschers mee zeilen!
 • De jaarlijkse zeilweek staat weer voor de deur! Van 26 augustus tot en met 30 augustus gaat De Leidsche Flesch in Friesland de wateren onveilig maken en genieten van een week lang zeilen. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit eerder hebt gezeild, deze week biedt voor iedereen de mogelijkheid om te ontspannen, te chillen en te genieten van het zeilen op de Friese meren! 

  Wees er snel bij, want er zijn slechts 19 plaatsen beschikbaar! Als je een ervaren zeiler bent en interesse hebt om schipper te worden, laat het dan weten aan de commissie. Dan is er een kans dat je voorrang hebt op de inschrijflijst!

  Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plekje tijdens dit onvergetelijke avontuur genaamd de Zeilweek!

 • Schrijf je in voor: 30-07-2024 om 23:59

Eerstejaarsweekend - mentoren en crew
20-09-2024
Ga met ons mee voor weer een banger weekend in Someren!
 • Komt dat zien, de inschrijflijst voor het Eerstejaarsweekend voor mentoren en crew is geopend! Ga met ons mee van 20 tot 22 september voor weer een banger weekend in Someren. Als mentor begeleid je met je duomentor een groepje eerstejaars door verschillende activiteiten en spellen. Aan jullie de schone taak om deze kneedbare zieltjes zich op hun gemak te laten voelen en en te zien bloeien. Als crewer heb je met name een hele gezellige tijd met andere ouderejaars. Daarnaast ben je uitverkoren om de mentoren en commissie te ondersteunen bij verschillende activiteiten en taken zoals het smoothies verzorgen, busje cruisen, opruimen etc. Was je nou zelf niet eerder mee op een EJW? Geen probleem, je wordt met open armen ontvangen! Voor maximaal 45 euro geven wij jou dit weekend een slaapplek, eten, activiteiten en gezelligheid.

  Let op: Als je je inschrijft, is dat nog geen garantie dat je ook ingedeeld wordt. Dit zal te zijner tijd bekendgemaakt worden. De uitschrijfdeadline is zondag 25 augustus.

 • Schrijf je in voor: 31-07-2024 om 23:59

De Leidsche Flesch vereeuwigd
25-04-2023
Verkoop van het eeuwboek van De Leidsche Flesch
 • De Leidsche Flesch vereeuwigd is het eeuwboek geschreven door de Historische Commissie. Het bevat 300 pagina's aan geschiedenis over de vereniging, van de vroege jaren tot recente historie. Ook staan er interviews met 20 alumni en ereleden, die verhalen vertellen over hun tijd bij De Leidsche Flesch. Het boek kost 7 euro voor leden en alumni. Als u alumnus bent, maar niet in kunt loggen op de website om een boek te kopen, stuur dan een mailtje naar bestuur@deleidscheflesch.nl. Het bestuur helpt u dan verder met het aanschaffen van het boek.

 • Schrijf je in voor: 25-04-2123 om 23:59