Activiteiten

Je bent niet ingelogd. Mogelijk worden daarom niet alle activiteiten weergegeven.

Carrièresymposium
25-02-2021
Met thema: The Art of Data!
 • Geen idee wat je na je studie wilt gaan doen? Niet eens een idee wat er allemaal mogelijk is? Of wil je gewoon een aantal leuke lezingen meemaken? Op donderdag 25 februari zullen zes verschillende bedrijven een kijkje geven in de nieuwste technologieën en de meest vooruitstrevende methodes van data verkrijgen, verwerken, visualiseren en/of interpreteren die ze hebben. Bekijk vooral de inschrijfpagina voor een overzicht van de sprekers en onderwerpen.  

 • Inschrijving is gesloten

Praesidium Proeverij
26-02-2021
Hoe zou dat smaken?
 • Brexit. Wat je er nou van vindt, het is gebeurd. Om op smaakvolle wijze afscheid te nemen van onze westerburen organiseert het praesidium een proeverij met allerlei lekkere vloeibare versnaperingen gemaakt op de Britse eilanden. Nu het nieuwe semester is begonnen, is het ook weer tijd om even te genieten naast je studietijd, en genieten doe je met maten. Kom daarom vooral naar de Praesidium Proeverij op vrijdag 26 februari! Op het menu staan twee whiskeys, een cider, een gemberbier en een bekend biertje. We beginnen om 20:00 in Zoom. Wees erbij en laat je smaakpapillen overdonderd worden!

  Je kan het proeverijpakket ophalen bij de Wines & More, het zal je 5 euro kosten. Nadat de inschrijving is gesloten volgt er nog meer praktische informatie, en krijg je de Zoomlink toegestuurd.

  Let op: Er is slechts beperkt plek, dus schrijf je snel in als je mee wil doen! OP=OP. De inschrijfdeadline is donderdag 18 februari om 23:59.

 • Inschrijving is gesloten

DJ-bingoborrel
05-03-2021
Het DJ-gilde in actie!
 • Je herinnert je het vast nog wel. Een Fleschfeest in de Kroon, de sfeer is goed, je gaat los op een lekker nummer. Maar hoe heet dat nummer ook al weer dat iedereen kent? Of ben jij juist diegene die in de FooBar iedereen erop wijst hoe goed je muzikale kennis is? Op vrijdag 5 maart kun je erachter komen hoe goed je je klassiekers kent, tijdens de DJ-bingoborrel van het DJ-Gilde! Het wordt weer een leuke (online) dansborrel met een live DJ-set, en er vallen fabuleuze prijzen te winnen*! Tot dan, in Zoom**.

  *Zie Wikipedia over Bingo (spel) voor de basisprincipes van het spel
  **Informatie over inschrijvingen en tijden volgen nog

 • Inschrijven kan vanaf: 11-02-2021 om 15:03