Inschrijvingen ResilIT 2019 geopend

SNiC, de stichting die elk jaar het nationaal symposium over IT organiseert, presenteert de editie van dit jaar: ResilIT. Dit jaar bespreken we de impact van IT op het behoud en revalidatie van de samenleving. De lezingen tijdens dit symposium vallen binnen de domeinen Disaster Management, Cyber Threat Management en Society 4.0. Onze partners zijn ook aanwezig op het symposium en bieden de mogelijkheid om met ze te sparren door middel van speeddates en activiteiten. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven: resilit.snic.nl. De voertaal van het symposium is Engels.

Een kaartje voor ResilIT kost €5.-, en is te verkrijgen door te mailen naar ict@deleidscheflesch.nl. Wees snel want de voorraad is beperkt!

Constitutieborrel

3 september is het 97e bestuur van De Leidsche Flesch geinstalleerd, h.t. Dageraad, wat gevierd is met de constitutieborrel dezelfde avond. Wij als bestuur hebben ons erg vermaakt deze avond en hopelijk jullie ook. Wij danken iedereen voor hun komst en hopen al onze (nieuwe) leden terug te zien op de nog komende activiteiten!

Boekenactie geopend!

Ieder semester organiseert De Leidsche Flesch een boekenactie. Via deze boekenactie kan je je studieboeken met korting bestellen. De boekenactie voor het eerste semester 2019-2020 is open. Als je lid bent van onze vereniging, heb je een mail van ons ontvangen met meer informatie.

Hieronder staat een link naar de webshop. Hier kun je verder je boeken bestellen.