Koekjes versieren met de CreaCie en schaatsen met de SportCie!

Hmm, wat lekker! Overheerlijke koekjes van de CreaCie! Voor slechts en hooguit twee eurootjes kun je zelfgebakken koekjes versieren en natuurlijk opeten daarna. Omnomnomnom!

Op dinsdag 19 december kun je vanaf 17:00 uur naar de FooBar waar je met de CreaCie zelfgebakken koekjes kunt versieren. Schrijf je in op de inschrijflijst naast de FK.

De temperatuur daalt en in het hele land hebben mensen de schaatskoorts weer te pakken. Nadat jullie 19 december heerlijke suikerkoekjes hebben gebakken met de CreaCie en snert hebben gegeten van de Kookcie vertrekken we om 19:45 uur naar de Schaatshal Leiden (Vondellaan 41) waar je voor €3,00 al schaatst en voor €6,50 schaatsen kan huren. Schrijf je in op de inschrijflijst naast de FK.

Let op: Handschoenen zijn verplicht op het ijs!

Oud en Nieuw met De Leidsche Flesch

Heb je nog niets te doen met Oud en Nieuw of wil je een keertje met je vrienden bij de Flesch de jaarwisseling vieren? Kom dan 31 december naar de FooBar! We zorgen voor chille snacks tijdens het wachten en zullen met prosecco samen aftellen, kijkend naar het grote scherm in de bar.

Voor de afterborrel zal er in de Footuin sterretjes worden afgestoken onder het genot van oliebollen, warme choco of glühwein, terwijl er voor de sfeer vuurkorven aan staan waar je marshmallows in kan roosteren. Eventueel kunnen we langs de Wassenaarseweg vuurwerk aanschouwen uit Leiden en Oegstgeest en zelf wat afsteken.

Schrijf je in op de online inschrijflijst (www.defles.ch/inschrijven/oudennieuw) of degene naast de Flesschekamer! Deelname is gratis, maar neem vooral vuurwerk mee als je dat wilt afsteken. Vanaf 20:00 uur zal alles klaar staan en ben je van harte welkom.

Fijne Feestdagen!

Het duurt nog even voordat de feestdagen er zijn, maar wij willen je alvast een fijne kerst en een gelukkige jaarwisseling wensen! We hopen dat je maar veel koffie mag halen in het nieuwe jaar en lekker veel lunchlezingen zal bijwonen.

Vergeet om niet je gratis drankje bij de after-tentamenborrels te halen, mocht je een tentamen hebben gehad. De data staat in de activiteiten kalender of in de zijbalk hiernaast.

De Flesschekamer zal dicht zijn van 25 december 2017 tot en met 1 januari 2018.

Science meets Sports café

December 14th we will host a Sports Special, where we will dive into the possibilities of data, technologies and substances. Whoops, did we hit a wrong/right chord there? That'll only be useful in the discussions we'd like to evoke during the drinks:
Can we compare the use of sensor data and special materials to performance enhancing drugs? Is this science beneficial? Unfair? Game changing? Revolutionary? Let's hear it!
Find more information and RSVP here: http://bit.ly/2zUT01e 

Kerstdiner

Het jaarlijkse kerstdiner van De Leidsche Flesch komt er weer aan! Op donderdag 14 december gaan we gezellig met 100 Flesschers gourmetten en kaasfonduen voor slechts 2 euro per persoon. De inschrijving gaat open op maandag 4 december om 12:00 uur, schrijf je in via defles.ch/inschrijven/kerstdiner. Wees er snel bij, want vol=vol!