Updates over maatregelen betreft Corona

Vanwege de recente adviezen vanuit de overheid moeten wij als vereniging verscheidene maatregelen nemen door het Coronavirus. Voorlopig houdt dat in dat de FK dicht is en er geen activiteiten zijn tot verder bericht. 

Op deze pagina kun je de maatregelen van De Leidsche Flesch volgen, en zie deze pagina voor nieuws vanuit de universiteit Leiden.

Discussieavond 100-jarig bestaan


donderdag 28 mei

donderdag 28 mei

Donderdag 28 mei zal het bestuur een discussieavond organiseren om het te hebben over de opzet van het 100-jarig bestaan van onze mooie vereniging. We zullen het gaan hebben over hoe het lustrum eruit gaat zien, mogelijke dingen die we kunnen organiseren en de structuur van de commissie. Hieronder vast een aantal onderwerpen die aan bod zullen komen, zodat je je vast kunt voorbereiden:

- Hoe gaat de lustrumcommissie ingedeeld worden?
- Hoe willen we het lustrumjaar indelen, en wat voor soort activiteiten willen we opzetten?
- Welke rol kunnen alumni spelen bij het lustrum?
- Wat ging er goed bij lustrum 19, en wat kunnen we verbeteren?
- Willen we een nieuw logo onthullen, en hoe komt die dan tot stand?

De avond zal gehouden worden via Zoom, doe mee via deze link

Wijnproeverij


donderdag 4 juni

donderdag 4 juni

Let op: gewijzigde datum!

Na alweer een paar weken thuisquarantaine is iedereen vast al gewend aan borrelen vanaf huis. Maar weet je eigenlijk wel wat je drinkt? Voor iedereen die hier graag achterkomt of wie gewoon gezellig wil borrelen kan meedoen met de Wine & Cheese party van donderdag 4 juni om 20.00u. Hier zal het een en ander verteld worden over veschillende wijnen (en kazen), waarvan je kan genieten op je eigen bank. 

Je hoeft je niet in te schrijven voor dit evenement, maar houd de sociale media van De Leidsche Flesch of de weekmail in de gaten voor welke wijntjes (en kaasjes) kunt halen. De flesjes wijn zullen samen maximaal €10 kosten.

Eerstejaarsweekend mentoren en crew


vrijdag 11 september

vrijdag 11 september

Iedereen zit binnen tijdens de quarantaine, maar de tijd om te ~ verbinden ~ is gekomen bij het eerstejaarsweekend! En er is niks beter dan verbinden als een hipπ. Here comes the sun met een heel weekend viben, chillen en de (nieuwe) sjaarzen leren kennen. Het weekend is van 11 t/m 13 september, dus zet het in je agenda en zet je zonnebril op!

Het EJW heeft nu een eigen website! www.defles.ch/ejw 

Schrijf je in als mentor of crew via onderstaande link!

Hoe kom jij de quarantaine door?

Nu iedereen in thuisquarantaine zit moeten we creatief zijn met de besteding van onze tijd. Laat ons zien hoe jij je tijd besteed door ons te taggen (@deleidscheflesch) op je Instagramverhaal en misschien sta jij binnenkort te shinen op ook onze Instagram.

Conceptnotulen ALV 4 online

De conceptnotulen van de ALV d.d. 14 mei 2020 zijn nu te vinden op www.defles.ch/notulen! Spel- en grammaticafouten kun je mailen naar ikweetietspeeters@deleidscheflesch.nl.