Lustrum strandfeest

Houdt 29 juni vrij in je agenda, want dan zal de lustrumcommissie een episch strandfeest neerzetten. Details volgen later nog, maar het is nu al duidelijk dat het onvergetelijk wordt!

Ægir zomer BBQ

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Ægir BBQ!
Dit vleeschrijke evenement is op 27 juni vanaf 18:00 uur, na het waterfestijn, in de FooTuin. De kosten zullen maximaal €7,50 per persoon bedragen, en inschrijven kan via deze link. Dus ga je naar het waterfestijn, of heb je gewoon zin in een epische BBQ, schrijf je dan snel in. Tot 27 juni!

Inhousedag TOPDesk

Op maandag 25 juni mogen een aantal leden in de middag naar TOPDesk gaan, wat zich in Delft bevindt, om daar onder andere een uitgebreide scrum-workshop te volgen. Lijkt jou dit ook nuttig? Geef je dan op door te mailen naar extern@deleidscheflesch.nl. Schrijf je snel in, want het aantal plekken is beperkt!

Waterfestijn 27 juni

Op 27 juni is het waterfestijn van de RandomCie weer. We gaan met iedereen die wil op boten chillen op de Vlietlanden. Om in te schrijven kun je langs de FK langskomen en inschrijven op het bord naast de FK.

Na dit waterfestijn organiseert Ægir weer de after-activiteit, waar naast het Bier van ons mannelijk dispuut ook genoeg Barbecue aanwezig zal zijn. Kom dus vooral na deze gezellige dag water relaxen in de FooBar bij de Ægir barbecue!