Beste aankomend eerstejaarsstudent,

Welkom op de website van De Leidsche Flesch!

Via De Leidsche Flesch kun je makkelijk je studieboeken met korting kopen, meegaan op het Eerstejaarsweekend, gratis koffie en thee halen tijdens je studententijd en meer. Wij onderhouden contact tussen de studenten en de opleidingen, organiseren lezingen, studiereizen, workshops en andere studieverbredende activiteiten. Tevens organiseren we veel gezelligheidsactiviteiten om je medestudenten beter te leren kennen en een hele leuke studententijd te hebben.

Je kan bij ons lid worden voor maar €35 als bachelorstudent en €5 als masterstudent. Lid worden kan op de pagina deleidscheflesch.nl/inschrijven. Als je lid bent geworden en je lidmaatschap hebt betaald, krijg je automatisch een informatiemail waarin staat hoe je je boeken moet bestellen.

Mocht je bij je inschrijving je niet voor het Eerstejaarsweekend hebben ingeschreven en wil je dit nog wel doen, dan kun je naar deleidscheflesch.nl/inschrijven/ejw gaan.

Momenteel zijn we een grote interne update van de website aan het uitrollen, waarbij het kan dat sommige delen van de website niet werken. Als je een probleem op de website ziet, meld het via bestuur@deleidscheflesch.nl, dan proberen we het binnen enkele dagen op te lossen.

Boekenactie is geopend

De Boekenactie voor semester 1 van het collegejaar 2017-2018 is geopend! Vind al je boeken makkelijk op één plek en bestel met korting! Ga naar de boekenpagina om de boekenlijst te bekijken en te bestellen. Bestel je boeken zo snel mogelijk, zodat je ze voor het begin van het semester binnen hebt. Na de start van het semester zal de boekenactie nog wel open blijven.

Zomerreces

Vanwege de vakantie is de Flesschekamer van 10 juli tot 3 september gesloten. Heb je dringende vragen? Mail dan naar bestuur@deleidscheflesch.nl of bel ons op donderdag van 13 tot 17 uur op 0715277070.

DLF Zwerftocht

Lijkt het jou leuk om 5 dagen met Flesschers op pad te zijn en hou je van op het water zijn? Dan is de DLF Zwerftocht de perfecte activiteit voor jou! Voor maximaal 100 euro gaan we van 14 t/m 18 juli zeilen met valken over de Friese meren. Kan je niet zeilen? Dat is geen probleem als we per boot een zeiler hebben. Wie weet kun je het zelfs een beetje leren. Je kunt je t/m 23 juni hier inschrijven. Er is een beperkt aantal plekken, afhankelijk van het aantal ervaren zeilers en beschikbare boten.

After-Tentamenborrels

Het gangen van het Snellius zijn rustig, de lokalen zijn leeg, veel mensen hebben alleen maar aandacht voor hun boeken.. dat kan maar één ding beteken, het is weer tentamenperiode. Wil je even napraten over je tentamen, of over alles behalve je tentamen en gewoon even genieten van het lekkere weer. Kom dan naar een After-tentamenborrel voor een gratis drankje! (De data van de borrels zijn in de weekmailing te vinden)