Online escape room met Halloween

Vind jij het leuk om raadsels op te lossen en houd jij van escape rooms? Kom dan donderdag 26 oktober naar Halloween en doe mee met de online escape room van Mobiel.nl! Het zal een griezelig gezellige avond worden, waarbij pompoensoep natuurlijk niet zal missen! Schrijf je met een team van maximaal 5 personen in op de borden naast de flesschekamer of in het huygens! Als je alleen mee wilt eten is daar een aparte inschrijflijst voor.

Van Bergenprijsvraag 2017

Win max. 5.000 euro voor jouw unieke idee om Nederlandse en internationale studenten te verbinden!

Heb jij hét idee om Nederlandse en internationale studenten met elkaar te verbinden? Stuur je voorstel en win max. 5.000 euro van het Van Bergen Fonds om je plan uit te voeren.

Voor meer informatie over de prijs en hoe je je plan kan insturen, bezoek deze website.

Student-Studentassistent Borrel

Op donderdag 19 oktober en maandag 23 oktober vinden voor het eerst de student-studentassistent-borrels plaats! Hier kun je samen als duo van een student en een studentassistent een drankje voor de halve prijs halen! Op donderdag 19 oktober zal de borrel voor Natuurkunde en Sterrenkunde studenten zijn en op 23 oktober zal de borrel voor Wiskunde en Informatica studenten zijn.

Lustrumgala

Op vrijdag 10 november vindt het eerste De Leidsche Flesch Lustrumgala plaats in de prachtige voormalige kerk St. Jan te Roosendaal. Je kan kaartjes kopen via defles.ch/gala! De kosten zijn €85,- voor een diner en een onvergetelijk feest met onbeperkt fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd de hele avond en een busreis terug. Voor meer informatie (ook over de rest van het lustrum), zie de lustrumwebsite defles.ch/lustrum. De inschrijving sluit op 29 oktober, dus wees er snel bij!

Leiden Science Run

Lijkt het je leuk om zaterdag 21 oktober mee te doen aan de Leiden Science run, waarmee je naast je gezondheid ook de vluchtelingstudenten helpt, en heb je ook al een team schrijf je dan in op https://www.jotform3.leidenuniv.nl/form/71642800640. Lijkt het je leuk om mee te doen, maar heb je nog geen team, mail dan naar extern@deleidscheflesch.nl en dan proberen wij leuke teams samen te stellen!