DLF Zwerftocht

Lijkt het jou leuk om 5 dagen met Flesschers op pad te zijn en hou je van op het water zijn? Dan is de DLF Zwerftocht de perfecte activiteit voor jou! Voor maximaal 100 euro gaan we van 14 t/m 18 juli zeilen met valken over de Friese meren. Kan je niet zeilen? Dat is geen probleem als we per boot een zeiler hebben. Wie weet kun je het zelfs een beetje leren. Je kunt je t/m 23 juni hier inschrijven. Er is een beperkt aantal plekken, afhankelijk van het aantal ervaren zeilers en beschikbare boten.

After-Tentamenborrels

Het gangen van het Snellius zijn rustig, de lokalen zijn leeg, veel mensen hebben alleen maar aandacht voor hun boeken.. dat kan maar één ding beteken, het is weer tentamenperiode. Wil je even napraten over je tentamen, of over alles behalve je tentamen en gewoon even genieten van het lekkere weer. Kom dan naar een After-tentamenborrel voor een gratis drankje! (De data van de borrels zijn in de weekmailing te vinden)

Drijf-in Bioscoop

Moet jij ook even afkoelen van alle tentamens? Heb je ook altijd al naar een klassieke drive-in bioscoop gewild maar heb je geen auto? Ben je een zeemeermin? Dan is dit de activiteit voor jou! Bij de Drijf-in Bioscoop op 19 juni gaan we vanuit zwembadjes samen een film die zich voornamelijk in of op het water afspeelt kijken, voor die ultieme 4D experience. 
Je weet wat we gaan doen, neem je zwemspullen mee. 

Monopolyrace

Hou je van reizen? Hou je van spanning? Hou je van Monopoly, en ben je niet bang voor de NS? Kom dan meedoen met de Monopolyrace! Op vrijdag 9 juni zullen verscheidene teams vanaf 14:00 uur 12 uur lang racen door Nederland om zoveel mogelijk punten te verzamelen en een prachtige prijs in de wacht te slepen. Kan jij jouw team naar de overwinning helpen? Schrijf je dan nu in op de lijst naast de Flesschekamer!