Dies

De Dies is goed aan de gang. Tijdens de Dies vieren we de verjaardag van de vereniging. Dit jaar wordt ze 94 jaar oud.  Er zijn al veel leuke activiteiten geweest en er staan nog veel leuke activiteiten op het programma. Kom woensdag Proosten op de vereniging met de Diesborrel! Check voor tijden de Weekmail!

De Alphabet Pubquiz

Donderdag 23 maart ​is er weer een​ pubquiz in de ​FooBar​. Ditmaal is er een live band aanwezig, 'T⊢_'! Mensen die al vaker mee hebben gedaan weten hoe correct de vragen geschreven zijn. Het komt daarom ook nauwelijks voor dat er spel- of taalfouten in staan. Ook hebben we zoals altijd weer​ heerlijke snacks​ van de Frietcie. ​
Dus als jij wilt laten zien dat je de beste bent in taal op deze ßetafaculteit of als wilt genieten van live muziek​, kom dan naar de Alphabet Pubquiz!

Nationaal Wiskunde Symposium

Heb jij altijd al willen weten hoe het klimaat wiskundig beschreven kan worden? Ben jij geïnteresseerd in de wiskunde achter een epileptische aanval?

Op het Nationaal Wiskunde Symposium 2017 van maandag 3 april worden diverse lezingen gegeven in het thema "Dynamische systemen". We sluiten natuurlijk af met een borrel. Inschrijving is gratis, inclusief lunch en borrel, dus schrijf je snel in! Kijk op nws2017.nl voor het volledige programma.

NOS Verkiezingsdebat

Ben je nog een random variabele als het gaat om het je stemkeuze voor de tweede kamer. Kom dan morgenavond om 20:30 uur het NOS verkiezingsdebat kijken in de FooBar en zorg dat je keuze convergeert op één partij! Er zullen snacks aanwezig zijn, en natuurlijk de FooBar waar je een drankje kan halen om uit sympathie je keel te smeren voor je favoriete spreker.

Ægir Martial Arts Movie Night

Wil jij na de Bètabanenmarkt even lekker ontspannen, of wil je even bijkomen van je hertentamens? Dat kan! Ægir organiseert 15 maart een Martial Arts Movie Night. We zullen vanaf 18:00 uur een aantal films kijken, waaronder Ip Man en Kung Fury en rond 18:30 verwachten we de sushi. Mocht je heel graag jouw favoriete martial arts film wilen zien, neem dan contact met ons op.
Het enige wat je moet doen, is je opgeven als je sushi mee wilt eten. De kosten hiervan zullen maximaal €7,50,- zijn. Opgeven kan tot dinsdagavond 14 maart 22:00 uur. Opgeven kan via de inschrijflijst, of via aegir@deleidscheflesch.nl