Laatst bewerkt: 22 augustus 2015

Capgemini

Vacatures:

Welkom bij Capgemini

Capgemini is marktleider op het gebied van technology, outsourcing en consultancy. Onze overtuiging is dat duurzame resultaten alleen haalbaar zijn door intensieve en innovatieve vormen van samenwerking met toonaangevende klanten, business partners en collega’s. Werken bij Capgemini staat dan ook voor samenwerken in teams van ondernemende professionals, die resultaatgerichtheid combineren met onconventioneel denken. Een inspirerende omgeving met uitdagende opdrachten/projecten waarin je gewoon jezelf kunt zijn en waarin je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

Loopbaanontwikkeling

Bij Capgemini kun je je vanuit verschillende startposities ontwikkelen. In eerste instantie leg je een stevige basis voor je toekomstige ontwikkeling. In een later stadium volgt een verdergaande specialisatie of een bredere ontwikkeling op het raakvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je opleidingen en verricht je opdrachten die aansluiten op je ambities en de klantvragen. Je leert veel over het marktsegment waarin je werkt, over ICT- toepassingen, bedrijfsonderdelen en consultancy. In overleg met je manager of coach stippel je een opleidingstraject uit: de basis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de opdracht bij je klant.

Profiel Student

Capgemini biedt jong talent met een hbo of universitaire opleiding in de richting van ICT, techniek of bedrijfskunde een uitdagende omgeving en een aantrekkelijk toekomstperspectief. Kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten? Heb jij de drive om de beste te worden door jezelf te blijven ontwikkelen? Iedereen is uniek en heeft eigen ambities. Jij kent jezelf het beste en weet waartoe je in staat bent Kom jij het verschil maken bij Capgemini? Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden.

Afstuderen bij Capgemini

Ben je nog niet helemaal klaar met je studie omdat je eerst nog moet afstuderen? Ook dan biedt Capgemini je een wereld aan mogelijkheden. Naast bestaande opdrachten die Capgemini formuleert kun je ook zelf een onderwerp voor een afstudeeropdracht aandragen. Om je afstudeeropdracht goed uit te voeren krijg je een ervaren consultant toegewezen die jou begeleidt en ondersteunt op alle vlakken.

Beleef Capgemini: XperienceDay

Wil je eerst de sfeer proeven binnen ons bedrijf? Meld je dan aan voor een XperienceDay. Door deze dag krijg je de mogelijkheid zelf te beleven hoe het er bij ons aan toegaat: wat voor mensen werken hier, hoe is onze sfeer en waardoor kenmerkt onze cultuur zich, maar ook wat voor soort werk we doen als consultant bij Capgemini. De XperienceDay is een uitermate geschikte dag om dit te ervaren.

Interesse?

Wil je werken op het snijvlak van business en ICT en daarmee een brug slaan tussen ‘klant en techniek’? Of heb je een bedrijfskundig achtergrond en ben je een specialist in jouw vakgebied? Of zoek je een leuke afstudeeropdracht, kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden die Capgemini heeft. 

Quickfacts

  • Naam bedrijf: Capgemini
  • Plaats hoofdkantoor: Utrecht
  • In aantal landen actief: 44
  • Aantal vestigingen wereldwijd: 44
  • Aantal werknemers in Nederland: 5000
  • Aantal werknemers wereldwijd: 125.000
  • Totale omzet wereldwijd: 10,3 miljard euro
  • Aantal stageplaatsen voor academici beschikbaar: 50
  • Aanname aantal academici per jaar: 200 inclusief HBO

Contactgegevens

Capgemini Nederland B.V.
Reykjavikplein 1
3543 KA Utrecht

Mailadres: career.nl@capgemini.com
Telefoon: 030 689 64 96
Website: www.werkenbijcapgemini.nl