Laatst bewerkt: 7 januari 2015

DSW Zorgverzekeraar

Vacatures

Business Analyst

ICT Trainee

Trainee Technisch Tester

Eigenzinnig in ICT

DSW Zorgverzekeraar is een organisatie met een regionaal karakter die staat voor gemak, toegankelijke en betaalbare zorg en een goede service voor onze klanten. Wij zijn flexibel, eigenwijs en vernieuwend. Pas jij bij DSW?

DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties die intern gebruikt worden zelf. Denk hierbij aan een debiteuren- en crediteurensysteem, een zorgkostendeclaratiesysteem of een klantenservice-applicatie. Het is dan ook niet vreemd dat de ICT-afdeling de grootste afdeling is. Ongeveer een kwart van de ruim 500 medewerkers werkt hier.

Werken bij DSW Zorgverzekeraar betekent niet alleen dat je werkt met innovatieve systemen. Ook in onze dienstverlening aan verzekerden en zorgaanbieders zijn wij steeds gericht op vernieuwing en verbetering. Dit zie je terug in de opzet van de systemen, maar ook in de gebruikte platforms en ontwikkeltools.

Heb je geen informatica gestudeerd, maar wel een andere technische studie afgerond en zie je een carrière in de ICT wel zitten? Dat is mooi, want ook zonder ervaring met programmeren kun je bij DSW als ICT-Trainee aan de slag! Je start met de Innovation Challenge. Dit is een leuke en leerzame introductie in de wereld van zorgverzekeringen, ICT en DSW. Daarna start je met de .NET-opleiding. Onder begeleiding van een trainer en een ervaren DSW’er leer je programmeren. Al snel kan en weet je voldoende om je eigen verantwoordelijkheden binnen projecten te krijgen: je start met kleine aanpassingen op bestaande applicaties om ervaring op te doen zodat je later zelf in staat bent nieuwe functionaliteit te bouwen!

Nieuwsgierig geworden naar DSW en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Kijk eens op werkenbijdsw.nl. Hier vind je altijd ons actuele vacatureaanbod en kun je terecht voor meer informatie. Heb je vragen over werken bij DSW? Stel ze gerust!

Contactgegevens
Ernst de Pee
010 2466 200
ictwerving@dsw.nl
werkenbijdsw.nl
@werkenbijdsw