Laatst bewerkt: 25 maart 2020

Updates over maatregelen betreft Corona

Update 25 maart: Door maatregelen van de Universiteit Leiden en de overheid zullen er geen activiteiten georganiseerd worden tot 1 juni. De Flesschekamer zal ook tot die dag dichtblijven. Sinds vrijdag  20 maart is er een Discord server waar leden nog in contact kunnen blijven. 

---

Update 16 maart: Onderstaande maatregelen worden verlengd tot 6 april. Het bestuur heeft besloten de diesweken af te lassen, aangezien we niet verwachten dat de situatie tegen die tijd genoeg is verbeterd. Er zal worden gekeken naar mogelijkheden om de dies later in het jaar te vieren, maar hier is nog geen zekerheid over.

---

Update 13 maart: Tot en met 31 maart is er vanuit de universiteit geen studententoegang toegestaan in de universiteitsgebouwen. Dit betekent dat de FK tot en met die dag dicht is en dat alle activiteiten tot en met die dag zijn afgelast. Dit betreft ook het ledenweekend.

---

Vanwege de recente adviezen vanuit de overheid moeten wij als vereniging verscheidene maatregelen nemen door het Coronavirus. Dit komt er voornamelijk op neer dat een aantal activiteiten gecancelled worden en dat we de mogelijkheid tot infectie in de Flesschekamer willen verminderen. Deze post zal geüpdatet blijven met het meest recente beleid vanuit het bestuur.

1. Vanwege infectierisico's willen we iedereen die symptomen van het Coronavirus vertoont vragen om thuis te blijven. Het bestuur zal mensen met symptomen in de FK en op activiteiten aanspreken en behoud het recht om mensen toegang te weigeren. 

2. We weten nog niet wat de maatregelen voor effect zullen hebben op de openingstijden van de FK, updates hierover zullen ook op deze pagina te vinden zijn. Als de FK open is zal het niet mogelijk zijn om consumpties te krijgen in de FK (koffie, thee, voedselkastje, etc.).

3. Onderstaande activiteiten zijn vooralsnog afgelast. We doen ons best om grotere activiteiten niet volledig af te lassen, maar te verplaatsen naar een later moment. Voor de overige activiteiten die op dit moment gepland zijn, hebben wij nog geen uitsluitsel. Zodra wij hier meer informatie over hebben zal het medegedeeld worden op deze pagina en via een mail naar de leden die zich al voor de activiteit hebben ingeschreven. Alle activiteiten zullen een deelnemerslimiet hebben van 70 personen. Alle activiteiten in de FooBar krijgen een deelnemerslimiet van 50 personen.

Afgelaste activiteiten
Alle activiteiten tot en met 31 maart zijn afgelast.

Houdt deze post in de gaten voor updates vanuit het bestuur, en zie deze pagina voor nieuws vanuit de universiteit Leiden.