Laatst bewerkt: 12 december 2016

ICT Afstudeerstage

Capgemini logo

Jouw rol

Als afstudeerder bij Capgemini krijg je volop de kans mee te kijken in de keuken van een internationale organisatie met de allure die daarbij hoort. Bij ons ervaar je een open sfeer, waar teamspirit, vertrouwen, vrijheid en bovenal plezier voorop staan. Het is dus niet alleen interessant om bij ons je afstudeerproject uit te voeren, het is ook nog eens hartstikke leuk. Er is een aantal onderzoeksopdrachten al vastgesteld, maar er is ook de ruimte voor het uitvoeren van je eigen onderzoek. De afstudeeropdracht zal bestaan uit het uitvoeren van een afstudeeronderzoek conform de eisen die hiervoor gesteld worden door je eigen opleiding. Je krijgt goede begeleiding van ervaren Consultants. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij ons stagebureau.

Wat kun je bij ons verwachten

Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met Capgemini als organisatie en als potentiële werkgever;

  • Een stagevergoeding van € 500, - bruto per maand;
  • Gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stageopdracht;
  • Anderhalve betaalde verlofdag per maand.

Afstuderen bij Capgemini betekent bijna altijd dat wij de intentie hebben om jou een interessante loopbaan aan te bieden als je klaar bent. Daarom is het met positief resultaat afsluiten van onze selectiedag voorwaarde om een afstudeeropdracht te gaan uitvoeren.

Profiel van de student

Je zit in de afrondende fase van een studie op het gebied van ICT, zoals Informatica of Informatiekunde aan één van de Nederlandse hogescholen of universiteiten. Je bent een gedreven student en op zoek naar een nieuwe uitdaging om je carrière een goede start te geven. Dit binnen een domein dat de komende jaren sterk in de belangstelling zal staan. Je hebt de ambitie om jezelf binnen je vakgebied verder te ontwikkelen.

Graag ontvangen we je CV met daarin de huidige status van je studie, een motivatie en voorstel voor een onderzoeksopdracht.

Interesse?

Solliciteer dan direct via www.werkenbijcapgemini.com of neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau op 030-6896496 of via stagebureau.nl@capgemini.com.